Πολιτική

Debate – Μητσοτάκης για νέα γενιά: «Έχουν κάθε δίκιο να είναι επιφυλακτικοί απέναντι στην εξουσία» – Τι είπε για τα 150 ευρώ

Debate – Μητσοτάκης για νέα γενιά: «Έχουν κάθε δίκιο να είναι επιφυλακτικοί απέναντι στην εξουσία» – Τι είπε για τα 150 ευρώ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κατά τη διάρκεια του αποψινού debate, σε ερώτηση του δημοσιογράφου Αντώνη Σρόιτερ για τη «Νέα Γενιά», ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: «Οι νέοι έχουν κάθε δίκιο να είναι επιφυλακτικοί απέναντι στην εξουσία και σίγουρα θα αξιολογήσουν αυτή την κυβέρνηση αυστηρά. Όπου έκρινα ότι έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη το έκανα, το λάθος γίνεται σφάλμα μόνο όταν επαναλαμβάνεται».

«Ο βαθμός που θα μπει στην κυβέρνηση θα μπει από όλους τους πολίτες και θα είναι το εκλογικό ποσοστό που θα πάρει η ΝΔ στην κάλπη της 21ης Μαΐου» είπε και ζήτησε από τους νέους «να αξιολογήσουν τα κόμματα πολύ αυστηρά και να γνωρίζουν ότι ψηφίζουν για το δικό τους μέλλον».

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα 150 ευρώ στους νέους

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι έγινε μεγάλη κουβέντα για ένα συμπληρωματικό μέτρο. Παράλληλα πρότεινε στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς να καταθέσουν τα προγράμματά τους και να κοστολογηθούν.

«Δώσαμε 150 ευρώ και στην συμπληρωματική παροχή του freedom pass. Οι νέοι δεν θα μας κρίνουν για τα 150 ευρώ», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X