Πολιτική

Δεν μπορεί ο Μητσοτάκης χωρίς δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ – Υποψήφιος στα Χανιά ο Καμπουράκης

Δεν μπορεί ο Μητσοτάκης χωρίς δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ – Υποψήφιος στα Χανιά ο Καμπουράκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τους έφταιγε δήθεν ο νόμος Παππά για τις άδειες και τον παραπέμπουν σε Ειδικό Δικαστήριο γιατί δήθεν ήθελε να ελέγξει ΜΜΕ! Τι θα γινόταν να η σχέση συγκοινωνούντων δοχείων του ΣΥΡΙΖΑ με ένα μεγάλο ΜΜΕ, ήταν σαν κι αυτόν της ΝΔ του Μητσοτάκη, με τον ΣΚΑΙ; …

Μετά τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, που μεταπήδησε από συγκρότημα του Φαλήρου στα γαλάζια ψηφοδέλτια και πλέον στην Βουλή, αλλά και τον Κωμσταντίνο Μπογδάνο που κέρδισε με το (δημοσιογραφικό) “σπαθί” του μια θέση στην ΚΟ της ΝΔ, από την οποία όμως διαγράφηκε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σπεύδει να αποκαταστήσει την “ποσόστωση” συμμετοχής δημοσιογράφων από τον ΣΚΑΙ στην ΚΟ της ΝΔ!

Σύμφωνα με το powergame του Γ. Κουρτάκη, κλείδωσε η συμφωνία ένταξης του Δημήτρη Καμπουράκη στους συνδυασμούς του κυβερνώντος κόμματος και δη στο ψηφοδέλτιο του νομού Χανίων, από τον οποίο προέρχεται.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: “(η απόφαση) Είναι οριστική και απλώς μένουν τα τυπικά για να οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη στο νεοδημοκρατικό ψηφοδέλτιο του νομού Χανίων. Όπως πληροφορούμαι από αξιόπιστη πηγή, ήδη έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση επί του θέματος με τον πρόεδρο Μητσοτάκη και απλώς, μένουν κάτι λεπτομέρειες για να «κλείσει» οριστικά η υποψηφιότητα. Μάλιστα, για πρώτη φορά και ο ίδιος, δεν διαψεύδει τη σχετική φημολογία, γεγονός που δείχνει ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του.”

Άλλη μια επιβεβαίωση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επενδύει πολλά – αν όχι τα πάντα – στην επικοινωνία, ενώ θέλει κοντά του ανθρώπους που λένε αυτά που θέλει να ακούει και τον αποθεώνουν.

Όσο για την δημοσιογραφία; ΣΚΑΙ is the limit …

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X