Ο Προβοκάτορας

Ο πραγματικός…προσωπικός λόγος που ο Καμπουράκης παραιτήθηκε από το OPEN

Ο πραγματικός…προσωπικός λόγος που ο Καμπουράκης παραιτήθηκε από το OPEN
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ηταν η δημοσιογραφική “βόμβα”  της εβδομάδας η αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη από το κανάλι OPEN.  Από την πλευρά του το OPEN έκανε λόγο για προσωπικούς λόγους και ο δημοσιογράφος από τη δική του πρόταξε λόγους υγείας.Μάλιστα έριξε και μία σπόντα για σύνταξη.

Ωστόσο κάποιες φήμες κυκλοφορούν στο Twitter   πως οι λόγοι είναι μεν προσωπικοί,αλλά δεν άπτονται της υγείας του Δημήτρη Καμπουράκη, αλλά της επιλογής να είναι υποψήφιος στις εκλογές για την Ευρωβουλή τον ερχόμενο Μάιο.

Ναι, ναι σε όσους διαφωνούν θα πούμε πως και αυτοί οι λόγοι είναι προσωπικοί. Πολύ προσωπικοί μάλιστα.

Να θυμίσουμε επίσης ότι ο Δημήτρης Καμπουράκης είχε αποφασιστεί να είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του 2019 στο νομό Χανίων.Ωστόσο η υποψηφιότητά του αποσύρθηκε όταν μετακόμισε εκεί από την Α της Αθήνας η Ντόρα Μπακογιάννη.

Τώρα φαίνεται πως ήγγικεν η ώρα ο δημοσιογράφος να μεταπηδήσει στην πολιτική μέσω της Ευρωβουλής. Και όπως λέει ένα σλόγκαν που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία, η δημοσιογραφία οδηγεί παντού, αρκεί να ξέρει κανείς να την εγκαταλείψει εγκαίρως.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μπορεί να άργησε μία πενταετία, αλλά ποτέ δεν είναι αργά αν η αγάπη του Κυριάκου είναι στέρεα και διαχρονική. Και βεβαίως αν όλα αυτά τα χρόνια ανταποκρίθηκε στις επιθυμίες του.

 

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X