Ο Δημήτρης Παπαδημουλης παραδέχτηκε πως ήταν λάθος και μάλιστα σημείωσε πως εάν τίθεται θέμα θα παραιτηθεί από Επικεφαλής της Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κάτι που όμως σημειώθηκε από τους υπόλοιπους πως δεν χρειάζεται να συμβεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ποτέ δεν τέθηκε θέμα αποχώρησής του από την ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από την ευρωομάδα, θέμα που θεωρείται πάντως λήξαν.

Ο Αλέξης Τσίπρας από την άλλη ζήτησε να πέσουν οι τόνοι και να προχωρήσουν όλοι ενωμένοι μπροστά στην επόμενη ημέρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ νωρίτερα χαρακτήρισε νόμιμο χωρίς να είναι ηθικό  το ζήτημα που προέκυψε με τον Δημήτρη Παπαδημούλη και την αγορά ακινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, κατά τη σημερινή σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τους ευρωβουλευτές του κόμματος ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα Παπαδημουλη που προκάλεσε τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ πως:

“Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πολυετή προσφορά και χωρίς ψεγάδια στη διαδρομή του. Ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος. Νομίζω ότι το έχει κατανοήσει και ο ίδιος.

 

Δείτε ακόμη:

Θρίλερ στις Σέρρες: Οι γονείς του παιδιού που βρέθηκε νεκρό σε κανάλι είναι φυλακή (pic)