Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Την Τετάρτη σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της και μετά η κηδεία της

Φώφη Γεννηματά: Την Τετάρτη σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της και μετά η κηδεία της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θρήνο έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή σήμερα (25/10), μετά από την πολυετή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο «αντίο» στη Φώφη Γεννηματά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η κηδεία της αναμένεται να τελεστεί την Τετάρτη (27/10).

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, η σορός της θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 μετά το μεσημέρι στη Μητρόπολη Αθηνών.

Αμέσως μετά θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Η ταφή θα τελεστεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η Φώφη Γεννηματά είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στις 11 Οκτωβρίου με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία τις τελευταίες ώρες και κατέληξε.

«Σήμερα, 25 Οκτωβρίου του 2021 και ώρα 12:04 στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό απεβίωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Όπως έγινε γνωστό, διακόπτονται οι εργασίες της Βουλής για αυτήν την εβδομάδα, ως ένδειξη πένθους για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ενώ ο πρωθυπουργός αναμένεται να επιστρέψει αύριο από τη Σαουδική Αραβία, όπου βρίσκεται πραγματοποιώντας επίσκεψη, αλλάζοντας το πρόγραμμά του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X