Κοινωνία

Η Φώφη Γεννηματά γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της λίγες ώρες πριν πέσει σε κώμα

Η Φώφη Γεννηματά γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της λίγες ώρες πριν πέσει σε κώμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και μερικές ώρες η Φώφη Γεννηματά αναπαύεται στην αγκαλιά της αττικής γης, στο ίδιο μνήμα όπου κάποτε είχε ταφεί και ο πατέρας της, Γιώργος.

Με δάκρυα στα μάτια, χιλιάδες πολίτες, βρέθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί στη Μητρόπολη για να την αποχαιρετίσουν. Να πουν το τελευταίο αντίο σε μια γενναία γυναίκα, σε έναν σπουδαίο άνθρωπο, που δεν άφησε ποτέ την αρρώστια να καθορίσει το τι θα κάνει.

Όπως δεν το έκανε ούτε μερικές ώρες πριν φύγει από τη ζωή.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τη γενναιότητα της Φώφης Γεννηματά ήρθε στο φως μέσα από το κεντρικό δελτίο του Alpha. Το περασμένο Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, είχε γενέθλια ο γιος της αρχηγού του ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος, που έκλεισε τα 17 του χρόνια.

Η μητέρα του δεν ήθελε να χάσει τη σημαντική στιγμή στη ζωή του παιδιού της. Και στο δωμάτιο του 10ου ορόφου του Ευαγγελισμού, εκείνη, ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης, ο Γιώργος και οι αδερφές του Αιμιλία και Κατερίνα αλλά και η αδερφή της μητέρας του, η Μαίρη Γεννηματά, μαζεύτηκαν, πήραν μια τούρτα και ο εορτάζων έσβησε ένα κεράκι.

Ήταν Σάββατο, 23 Οκτωβρίου. Την επόμενη μέρα, η Φώφη Γεννηματά έπεσε σε ηπατικό κώμα. Στις 12:04 το πρωί της 25ης Οκτωβρίου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X