Πολιτική

Γιώργος Κύρτσος: Φαρμακερό σχόλιο για την επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ

Γιώργος Κύρτσος: Φαρμακερό σχόλιο για την επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γιώργος Κύρτσος: Ο ευρωβουλευτής του Renew Europe, σχολιάζει τα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο ο Γιώργος Κύρτσος επιτίθεται κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιλογή του να θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας την Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Ο ευρωβουλευτής του Renew Europe με ανάρτησή του στο Twitter κάνει λόγο για «εκτσογλανισμό» αναφέροντας χαρακτηριστικά: Διάβασα τις ύβρεις που έχει εκτοξεύσει κατά πολιτικών αντιπάλων ΝΔ η «πρώτη» στο Επικρατείας της ΝΔ και εντυπωσιάστηκα. Ο Τσίπρας τίμησε με την πρώτη θέση στο Επικρατείας κορυφαίο καθηγητή του Harvard,ο Μητσοτάκης μια κυρία του περιβάλλοντός του με «γαλλικά». Εκτσογλανισμός».

Με άλλη του ανάρτηση ο Γιώργος Κύρτσος σχολιάζει τα ψηφοδέλτια Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και δίνει τα εύσημα στις επιλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως αναφέρει: «Το μόνο ψηφοδέλτιο Επικρατείας με χαρακτηριστικά αξιοκρατίας, πολυσυλλεκτικότητας και πολιτικής στράτευσης είναι του ΣΥΡΙΖΑ. Του ΠΑΣΟΚ είναι κυρίως “αμυντικό” Της ΝΔ θλιβερή υπόθεση της «οικογένειας» με τιμητική εξαίρεση τον Χ.Στυλιανίδη».

Ειρήνη Αγαπηδάκη

Για την ιστορία, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε την Ειρήνη Αγαπηδάκη, πρώην εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και νυν γενική γραμματέας δημόσιας υγείας.

Πριν αναλάβει, ωστόσο, θέσεις στην κυβέρνηση της ΝΔ, η Ειρήνη Αγαπηδάκη είχε αφήσει το αποτύπωμά της με τις πρωτοφανείς υβριστικές – εμπρηστικές αναρτήσεις της, κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. «Ας πούμε ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δολοφόνοι» έγραφε το 2016 στα social media. «Τσίπρα εμείς θέλαμε να φύγετε με εκλογές, εσύ λύσσαξες να γνωρίσεις τα καμαράκια του Κορυδαλλού» σημείωνε επίσης, ενώ είχε αποκαλέσει τον Αλ. Τσίπρα «εγκληματικά ανήθικο».

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη είχε μετακινηθεί στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Πρεζεράκο, που διέψευσε τους ισχυρισμούς του Μαξίμου ότι είναι ο παραλήπτης της λίστας Τσιόδρα – Λύτρα.

Πιο πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης την είχε τοποθετήσει εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Στην Ειδική Γραμματεία για τα ασυνόδευτα ανήλικα, όπου εφαρμόστηκαν οι προσφιλείς τακτικές του επιτελικού κράτους, είτε στελεχώνοντας την με ημέτερους μετακλητούς, είτε αναθέτοντας τον χειρισμό των ασυνόδευτων ανήλικων σε ιδιώτες και ΜΚΟ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X