Επιλογές

Καμμένος: «Χαριστική βολή» από την διάσκεψη των Προέδρων!

Καμμένος: «Χαριστική βολή» από την διάσκεψη των Προέδρων!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Πάνος Καμμένος μένει χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα… Αυτό θα συμβεί αν διαγραφεί τελικά ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Κάτι που ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος επιβεβαίωσε πως θα γίνει αφού μιλήσει πρώτα στην Ολομέλεια

Σκόπια στο ΝΑΤΟ και… Καμμένος

Στην ολομέλεια της Βουλής εισάγεται προς συζήτηση το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία που θα ακολουθήσει. Την Πέμπτη με θετική εισήγηση, από την πλειοψηφία της διαρκούς κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, πήρε το δρόμο για την Ολομέλεια το σχέδιο νόμου «Κύρωση του Πρωτοκόλλου στη Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού για την Προσχώρηση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας».

Η συνεδρίαση της Επιτροπής ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και με βάση τη συζήτηση και τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής, το σχέδιο νόμου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Τα μαζεύει ο Άδωνις: Προδοσία δεν κάνατε, προδότες δεν είστε…

Ο Πάνος Καμμένος, πάντως, βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Κι αυτό διότι η Διάσκεψη των Προέδρων ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης έκανε δεκτή τη γνωμοδότηση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής για τους όρους υπό τους οποίους σχηματίζεται μια Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Συμπέρασμα; Όταν λοιπόν ο Πάνος Καμμένος διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, οι ΑΝΕΛ θα πάψουν να αποτελούν Κ.Ο….

Ο ίδιος, πάντως, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, έδειξε από χθες, Πέμπτη 07.02.2019, άγριες διαθέσεις με ένα “πολεμικό” tweet αμέσως μετά τις εξελίξεις…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X