Πολιτική

Καμμένος: Θα συντρίψουμε όποιον αμφισβητήσει την κυριαρχία μας (vid)

Καμμένος: Θα συντρίψουμε όποιον αμφισβητήσει την κυριαρχία μας (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία» ανέφερε σε υψηλούς τόνους ο Πάνος Καμμένος στο μήνυμά του μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Απαντώντας στις αλλεπάλληλες προκλήσεις των Τούρκων, αλλά και στις συνεχείς εμπρηστικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυτή την φορά σε ομιλία του στη Σαμψούντα, που περιέγραψε το όραμά του για χαμένα τουρκικά εδάφη από την περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

«Την μεγάλη -ισχυρή Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές!» είπε χαρακτηριστικά.

«Όσοι σκέφτονται μεγάλες Οθωμανικές Αυτοκρατορίες πρέπει να θυμούνται το 1821. Πως ο ελληνικός λαός αντιμετώπισε την οθωμανική αυτοκρατορία και τη συνέτριψε», προειδοποίησε ο Πάνος Καμμένος, μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε ειδική αναφορά και στο θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών τονίζοντας:

«Ζητώ τη στήριξη των φίλων και συμμάχων για την άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών που βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές Αδριανούπολης. Δεν φτάνουν απλά οι δηλώσεις. Χρειάζονται πράξεις. Τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους. Θα επιδιώξουμε και θα πετύχουμε την απελευθέρωσή τους. Τέτοιες συμπεριφορές τη στέλνουνε πίσω από εκεί που ξεκίνησε, στα βάθη της Ανατολής».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ :

Πηγή πληροφοριών ΕΡΤ

Ελένη Νιζάμη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X