Πολιτική

Καρατζαφέρης-ΛΑΟΣ : «Έχουμε δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς»- «Αν και το κλείσαμε το κοτέτσι γεννάει ακόμα»

Καρατζαφέρης-ΛΑΟΣ : «Έχουμε δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς»- «Αν και το κλείσαμε το κοτέτσι γεννάει ακόμα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καρατζαφέρης: Η φράση του για τους «κόκορες» που πήγαν στη ΝΔ και σε άλλους όμορους ακροδεξιούς χώρους.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που στήριξε απόλυτα και σε υπερθετικό βαθμό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντας αγώνα για την εκλογή του καθώς όπως είχε πει είναι «ο πιο άρτιος πολιτικός, η πιο ισχυρή προσωπικότητα του αιώνα», πανηγυρίζει γιατί το κοτέτσι του γέμισε τη Βουλή και μπορεί να πανηγυρίζει για την «κυβέρνηση Καρατζαφέρη».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς. Ο ΛΑΟΣ έχει δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς. Τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Και δύο αρχηγούς τον Βελόπουλο και τον άλλον, τον Στίγκα».

Μάλιστα, υπάρχει και ένας ακόμα αρχηγός, ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ για τον οποίο ο Καρατζαφέρης ανέφερε ότι «απ’ ότι μου λένε και ο Νατσιός πέρασε ένα διάστημα από τη Θεσσαλονίκη».

«Αν και το κλείσαμε το κοτέτσι γεννάει ακόμα», ανέφερε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τα ακροδεξιά στελέχη του κόμματος που αφού γαλουχήθηκαν στην ακροδεξιά από τον ίδιο, τράβηξαν για άλλες κομματικές πολιτείες και διαπρέπουν.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έδωσε ραντεβού και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου αναφέροντας ότι θα έχουμε τον δικό μας ρόλο στις εκλογές που έρχονται δεν θα είμαστε απαθείς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X