Οικονομία

Μαρινάκης σε αγρότες: «Δεν θα έχουμε άλλα μέτρα, αυτές είναι οι αντοχές μας»

Μαρινάκης σε αγρότες: «Δεν θα έχουμε άλλα μέτρα, αυτές είναι οι αντοχές μας»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαρινάκης σε αγρότες: «Δεν υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε κάτι που δεν μπορούμε», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ενόσω συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις με «φόντο» και την έκθεση Agrotica.

Ενώ με τα πέντε συν ένα μέτρα για τους αγρότες, που ανακοίνωσε χθες στη Βουλή, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλει να επιτύχει ένα συν δύο στόχους.

Ιδανικά η κυβέρνηση θα ήθελε βέβαια να μπει φρένο στα μπλόκα. Ήδη όμως αγρότες δηλώνουν ότι δεν τους ικανοποιούν τα μέτρα και πραγματοποιούν συλλαλητήριο σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την Agrotica.

Αν δεν σταματήσουν εντελώς οι αγροτικές κινητοποιήσεις, το Μαξίμου ευελπιστεί ότι τουλάχιστον θα ικανοποιηθούν οι αγρότες που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία. Και είτε θα σπάσει το αγροτικό μέτωπο είτε τουλάχιστον δεν θα ρίξουν ψήφο διαμαρτυρίας προς τα δεξιά στις ευρωεκλογές.

Τρίτον, η κυβέρνηση αρχίζει και στρώνει το έδαφος για λογικές κοινωνικού αυτοματισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Μητσοτάκης χθες στη Βουλή κάρφωσε τους αγροτοσυνδικαλιστές, ενώ τις προηγούμενες ημέρες η κυβέρνηση μάζευε τα περί κομματικά υποκινούμενων κινητοποιήσεων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X