Παρασκήνιο

«Με τον Κωνσταντίνο» – Πώς στρατιές βολεμένων εκφράζουν την υποταγή τους στον… υιό Μητσοτάκη

«Με τον Κωνσταντίνο» – Πώς στρατιές βολεμένων εκφράζουν την υποταγή τους στον… υιό Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί το hashtag «Με_τον_Κωνσταντίνο» που βρίσκεται από χθες το βράδυ στην κορυφή των τάσεων στο Twitter. Πρόκειται για ένα hashtag στήριξης στον γιο του πρωθυπουργού Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος με μία αμετροεπή ανάρτησή του πριν δύο ημέρες, προσέβαλε και αναφέρθηκε με υποτιμητικό τρόπο στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην μεγάλη αντιπολεμική «συναυλία ειρήνης» που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαρτίου στα Προπύλαια.

Βέβαια οι απαντήσεις ήταν ηχηρές και… πληρωμένες που λέμε. Η Έλενα Ακρίτα «μαστίγωσε» χωρίς έλεος τον υιό του πρωθυπουργού, ενώ από την πλευρά του ο τεράστιος Γιάννης Αγγελάκας επεφύλαξε μια απάντηση που λογικά έκανε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να… κοκκινίσει από ντροπή.

Ενόσω, λοιπόν, οι καλλιτέχνες αντιδρούν σε αυτήν την ειρωνική του τοποθέτηση, πολλοί είναι που σπεύδουν να δηλώσουν στο Twitter ότι είναι «Με_τον_Κωνσταντίνο» ως δήθεν αυτόκλητοι υπερασπιστές του γιου του Πρωθυπουργού!

Πολλά από τα… τάχα αυθόρμητα tweets είναι στην ίδια ακριβώς γραμμή, για να στηρίξουν τον Κωνσταντίνο. Πολλοί άλλοι επεσήμαίνουν ότι όσο ο υιός Μητσοτάκη κουνά το δάχτυλο για τα σωστά χρώματα της Ουκρανικής σημαίας, ο πατέρας του και πρωθυπουργός της χώρας μπερδεύει την Ουκρανία με τη… Ρουμανία!

Η… κρυφή παραδοχή του Μητσοτάκη στη συνέντευξη στο CNN!

Φυσικά αυτοί οι αυθόρμητοι υποστηρικτές του, όπως έχει δείξει η ιστορία της χώρας, δεν είναι και τόσο αυθόρμητοι. Ούτε φυσικά και η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τόσο αθώα καθώς κρίνοντας από το νεποτισμό που χαρακτηρίζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα, τέτοιες δηλώσεις αποτελούν τον προθάλαμο για την είσοδο στην πολιτική.

Επιχειρούν με αυτόν τον τρόπο, ως ήδη βολεμένοι να εξασφαλίσουν ότι έτσι και θα παραμείνουν. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος; Μα φυσικά δείχνοντας από νωρίς τυφλή υποταγή…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X