Πολιτική

Μεγαλοπρεπές άδειασμα Καλλιάνου στον Οικονόμου: Πέσαμε μέσα μέχρι και στην ώρα

Μεγαλοπρεπές άδειασμα Καλλιάνου στον Οικονόμου: Πέσαμε μέσα μέχρι και στην ώρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γιάννης (Καλλιάνος) κερνάει, Γιάννης (Οικονόμου)… πίνει το φαρμάκι του μεγαλοπρεπούς αδειάσματος για τις ευθύνες της ΕΜΥ σχετικά με την κακοκαιρία, την ένταση και την ώρα που ξέσπασε.

Τόσο στον ΣΚΑΙ, το πρωί, όσο και στο MEGA, το απόγευμα, ο Γιάννης Οικονόμου φρόντισε να τα… ρίξει στην ΕΜΥ, λέγοντας πως η κυβέρνηση δεν γνώρισε πως η κακοκαιρία θα ήταν τόσο σφοδρή και θα ξεσπούσε νωρίς το πρωί. «Δεν υπήρχε καμία πρόγνωση για τέτοιας έντασης φαινόμενο και για τέτοια ταχύτητα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και λίγο μετά ήρθε ο κυβερνητικός βουλευτής και μετεωρολόγος του MEGA να τον αδειάσει, όπως είχε κάνει νωρίτερα και ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.

«Όλοι οι μετεωρολόγοι όλες αυτές τις μέρες έδωσαν με όλες τους τις δυνάμεις και με πλήρη ανάλυση αυτό που περιμέναμε να έρθει. Και πράγματι ήρθε. Δεν χρειάζεται να απαντήσω παραπάνω. Προσωπικά έδωσα μία σκληρή μάχη κάθε μέρα, βήμα βήμα το πηγαίναμε, εδώ και αρκετές μέρες για να πέσουμε μέσα μέχρι και στην ώρα. Προσωπικά είμαι δικαιωμένος. Ήταν ξεκάθαρο αυτό που έδειχναν τα προγνωστικά μοντέλα», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X