Πολιτική

ΜέΡΑ25: Με το σχέδιο “Οδυσσέας” σώζουμε τα σπίτια από τα “κοράκια”

ΜέΡΑ25: Με το σχέδιο “Οδυσσέας”  σώζουμε τα σπίτια από τα “κοράκια”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Φωτιές» στο πολιτικό σκηνικό και την προεκλογική εκστρατεία έχει βάλει η προσπάθεια της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει επικοινωνιακά το «Σχέδιο Δήμητρα» του ΜέΡΑ25 ως φόβητρο προκειμένου να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Σε νέα του ομιλία ο πρωθυπουργός συνέχισε την κινδυνολογία κατηγορώντας πολιτικούς του αντιπάλους ότι παίζουν σαν σε «monopoly» με «τις ζωές και τις καταθέσεις των Ελλήνων».

Το ΜέΡΑ25 απάντησε με μία νέα ανακοίνωση στη κυβερνητική προπαγάνδα των συστημικών μέσων ενάντια στο σύστημα “Δήμητρα”, ένα «σπουδαίο και απαραίτητο ψηφιακό εργαλείο, που δείχνει και γιατί το φοβούνται τόσο πολύ οι ολιγάρχες, τα συστημικά, μνημονιακά τους κόμματα και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης».

Το κόμμα του Γιάνη Βαρουφλακη μάλιστα δράττει την ευκαιρία να προβάλει και τον «”Οδυσσέα”: είναι το σχέδιο που προτείνουμε για να σωθούν πραγματικά τα σπίτια και τα μαγαζιά του κόσμου από τα αρπακτικά ταμεία, τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις. Πρόκειται για μια δημόσια εταιρεία διαχείρισης των κόκκινων δανείων που θα αντικαταστήσει τον εγκληματικό “Ηρακλή” της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και θα βάλει φρένο στην πώληση των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά ταμεία και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Το ΜέΡΑ25 σχολιάζει σκωπτικά το εξής: «Ελπίζουμε κι ο “Οδυσσέας” να προκαλέσει τον αντίστοιχο τρόμο που προκάλεσε και η “Δήμητρα” στο εγχώριο πολιτικό, ολιγαρχικό και μιντιακό κατεστημένο. Είναι ένα σχέδιο που πρέπει να εφαρμοστεί κι αυτό χωρίς καμία πρότερη διαπραγμάτευση, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος, η κοινωνία και η οικονομία. Παρόμοια σχέδια έχουν εφαρμοστεί στην Γερμανία για την διαχείριση των κόκκινων δανείων, αλλά στην χώρα μας και στον λαό μας επιβλήθηκαν σχέδια που εξυπηρετούν μόνο την προσοδοφορία των αρπακτικών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X