Κοινωνία

ΠAME: Νέα κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς την Πέμπτη

ΠAME: Νέα κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς την Πέμπτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ΠΑΜΕ καλεί την Πέμπτη (1/2/2024) στις 4 μ.μ. στον σταθμό του ηλεκτρικού στην Καλλιθέα, με στόχο την αποτροπή πλειστηριασμού και παρέμβαση στην dovalue.

Όπως αναφέρει, η παρέμβαση γίνεται «μετά από τις ντροπιαστικές εικόνες των εξώσεων σε οικογένειες από δικαστικούς επιμελητές και πάνοπλους αστυνομικούς, και την παρέμβαση των σωματείων και των μαζικών φορέων για να ξαναμπούν στα σπίτια τους οι λαϊκές οικογένειες».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται: «Η παρέμβαση γίνεται για την αναστολή πλειστηριασμών και για ρυθμίσεις δανείων. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η επίθεση των τραπεζών και των κορακιών ενάντια στη λαϊκή κατοικία δε θα γίνει ανεκτή. Η κυβέρνηση σπέρνει ανέμους και θα θερίσει θύελλες.

Τώρα να παγώσουν όλοι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, να σταματήσουν οι εξώσεις. Ιδιαίτερα να μην προχωρήσουν σε οικογένειες με παιδιά που πάνε σχολείο όπου η βίαιη έξωση και η αλλαγή κατοικίας δημιουργεί τεράστια αναστάτωση στην ψυχική υγεία των παιδιών. Έχουμε χρέος να προστατεύσουμε τη λαϊκή οικογένεια από την άθλια επίθεση.

Όλοι για έναν και ένας για όλους. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X