Παρασκήνιο

Μπογδάνος: Διαφωνεί που κατέβηκαν οι αφίσες για τις αμβλώσεις!

Μπογδάνος: Διαφωνεί που κατέβηκαν οι αφίσες για τις αμβλώσεις!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εντάξει, δεν θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό. Δεν είναι δηλαδή αυτό που λέμε.. κεραυνός εν αιθρία. Κάποιοι θα έλεγαν ότι δεν είναι καν είδηση. Χάριν… δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ωστόσο, οφείλουμε να καταγράψουμε πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαφωνεί με το ότι κατέβηκαν οι… σκοταδιστικές αφίσες κατά των αμβλώσεων από το μετρό.

Γιατί… δεν σοκαρίζεται κανείς που ο Μπογδάνος διαφωνεί; Διότι αφενός δεν είναι ακριβώς ο πιο προοδευτικός πολιτικός στη χώρα, αφετέρου είναι γνωστός για την… λατρεία του στο να “πλασάρεται” ως ο αντιδραστικός, ο -υποτίθεται- περιθωριακός, ο εκφράζων -πάντα όλως τυχαίως- την αντίθετη άποψη…

Ο… αναμενόμενος Μπογδάνος

Τι κι αν το σύνολο σχεδόν του πολιτικού κόσμου, ακόμα και φιλοκυβερνητικοί βουλευτές, αντέδρασαν στις αφίσες που αναρτήθηκαν στο μετρό και περιείχαν μήνυμα κατά των αμβλώσεων; Τι κι αν επικρότησαν την απόφαση του υπουργείου Μεταφορών να κατέβουν; Όλα αυτά δεν… πτοούν τον βουλευτή της ΝΔ.

«Κόλαση» με την καμπάνια κατά των αμβλώσεων στο μετρό!

Ο κ. Μπογδάνος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Θέμα FM” δήλωσε αντίθετος με την απόφαση του υπουργείου γιατί «έγινε εσφαλμένη ανάγνωση της καμπάνιας» καθώς «κανείς δεν συζητά ή θέτει υπό αίρεση το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Δεν είναι καν αυτό το περιεχόμενο του μηνύματος που τελικά λογοκρίθηκε. Η εκστρατεία τοποθετείται υπέρ της μη άσκησης ενός δικαίωμάτος που δεν αμφισβητείται. Γιατί αυτό το πράγμα περιορίζεται και κατεβαίνει;».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στράφηκε και κατά του προέδρου της ΣΤΑΣΥ γιατί όπως είπε ταυτίστηκε με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. «Καρμπόν οι δηλώσεις τους. Ο ένας μίλησε για προπαγάνδα, ο δεύτερος για παραπληροφόρηση. Δεν μου αρέσει όταν πρόεδρος δημόσιου φορέα συγκοινωνίας αναπαράγει σχεδόν επί λέξει τη δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Με λίγα λόγια… ας βρούμε κάτι να πούμε απλά για να δείξουμε διαφορετικοί…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X