Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Ξέρουμε ποιος ενθαρρύνει μηνύματα μίσους στη Θεσσαλονίκη

Νάσος Ηλιόπουλος: Ξέρουμε ποιος ενθαρρύνει μηνύματα μίσους στη Θεσσαλονίκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ θύμισε στον Γιάννη Οικονόμου ποιος… θρέφει ακροδεξιά στοιχεία στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο Νάσος Ηλιόπουλος θύμισε και γεγονότα σχετικά πρόσφατα, όπως η Συμφωνία των Πρεσπών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (03.02.2022) ο Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε για το «αν βλέπει η κυβέρνηση κάποιες διασυνδέσεις αυτών των ατόμων που συμμετείχαν σε αυτήν την άγρια επίθεση και με άλλα γεγονότα. Για παράδειγμα, με τα άγρια επεισόδια που είχαμε στα ΕΠΑΛ, όπως θυμόμαστε, πριν από κάποιος μήνες ή με ομάδες αντιεμβολιαστών, οι οποίες έχουν προχωρήσει και σε προπηλακισμούς».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι «η Ελληνική Αστυνομία θα διερευνήσει την υπόθεση σε όλο της το βάθος. Θα αναζητήσει συνδέσεις σαν κι αυτές που περιγράψατε και την εμπλοκή και άλλων ανθρώπων στο συγκεκριμένο περιστατικό, με την ίδια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα που έφτασε στη σύλληψη και οδήγησε στη Δικαιοσύνη τον βασικό ύποπτο αυτού του εγκλήματος».

Ηλιόπουλος: Με την ανοχή της ΝΔ

«Αν ο κ. Οικονόμου θέλει να ερευνήσει ενδεχόμενη σύνδεση του κατηγορούμενου ως δολοφόνου του 19χρονου Άλκη με την ακροδεξιά, ας ανατρέξει σε φασιστικούς θύλακες ιδιαίτερα δραστήριους στα συλλαλητήρια κατά της “προδοτικής” Συμφωνίας των Πρεσπών, σε αντιεμβολιαστές και “τάγματα εφόδου”, που με τη σιωπή τους ή την ανοχή τους καλύπτουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Το ποιος έχει ενθαρρύνει στη Θεσσαλονίκη κηρύγματα μίσους, που κάθε φορά παίρνουν διαφορετική μορφή, όπως ρατσιστικής ή οπαδικής βίας, είναι γνωστό σε όλους» ανέφερε στην απάντησή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X