Πολιτική

Ο χορηγός της Μαρέβας Μητσοτάκη γίνεται… «εθνικός ευεργέτης»

Ο χορηγός της Μαρέβας Μητσοτάκη γίνεται… «εθνικός ευεργέτης»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η υπουργός Παιδείας, ανακοινώνοντας τον τρόπο με τον οποίον θα λειτουργήσουν οι σχολικές δομές από τον Σεπτέμβριο, έκανε λόγο για ισχυρή σύσταση παγουριών ή ατομικού νερού από τους μαθητές, τονίζοντας μάλιστα ότι για την κάλυψη αυτής της ανάγκης, το υπουργείο Παιδείας θα συνεργαστεί με το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Λασκαρίδη, το οποίο θα δωρίσει από ένα παγούρι σε όλους τους μαθητές δημοτικού της χώρας.

Η Νίκη Κεραμέως ευχαρίστησε το ίδρυμα της οικογένειας Λασκαρίδη, (που εμφανίστηκε ως «ευεργέτιδα» στους δύσκολους αυτούς καιρούς, προσφέροντας στους μαθητές παγούρια), η οποία δεν είναι άγνωστη στους «κόλπους» της Νέας Δημοκρατίας.

Η Documento είχε αποκαλύψει επιχειρηματική σχέση της οικογένειας Λασκαρίδη με την εταιρεία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, Zeus+Dione, μέσω της παναμέζικης offshore «Velvet Success» που συμμετείχε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας της συζύγου του πρωθυπουργού, καταθέτοντας 800.000 ευρώ. Παράλληλα φαίνεται ότι είχε ακόμη καταθέσει 1,8 εκατομμυρίων ευρώ σε λογαριασμό του Τάσου Καραμήτσου, μετόχου της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Πηγή: documentonews.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X