Επιλογές

Οριστικό! Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και ο Γιώργος Βουλγαράκης

Οριστικό! Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και ο Γιώργος Βουλγαράκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για την ανακοίνωση που θα έκανε σήμερα ο Γιώργος Βουλγαράκης σας έχουμε ήδη  ενημερώσει. Ο πρώην υπουργός θα διεκδικήσει τον τίτλο του δημάρχου Αθήνας. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα από τα social media. Χαρακτήρισε την Αθήνα πόλη της καρδιάς του και ανέφερε ποιο είναι το όραμά του.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης το… σκεφτόταν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα το αποφάσισε και το ανακοίνωσε: Κατεβαίνει ξανά στον πολιτικό στίβο.Για την ανακοίνωση που θα έκανε σήμερα ο Γιώργος Βουλγαράκης σας έχουμε ήδη  ενημερώσει. Ο πρώην υπουργός θα διεκδικήσει τον τίτλο του δημάρχου Αθήνας. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα από τα social media. Χαρακτήρισε την Αθήνα πόλη της καρδιάς του και ανέφερε ποιο είναι το όραμά του.

«Εχω μια πόλη στην καρδιά μου! Είμαι περήφανος για την ιστορία της. Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές, τις φωτεινές στιγμές της. Την έχω ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά και βιώνω τις αδυναμίες της. Τη βλέπω εγκαταλελειμμένη και πληγωμένη. Ακούω τα γιατί των ανθρώπων της.

Την έχω ονειρευτεί στην προοπτική της καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή. Για αυτό το όραμα, έχω το σχέδιο και θέλω να γίνει πραγματικότητα.

Ευρωεκλογές 2019: Έλενα Ακρίτα: “Μου ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ να είμαι υποψήφια αλλά αρνήθηκα”

Έχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε!» αναφέρει μέσω facebook ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος αποκαλύπτει και το όνομα του συνδυασμού του: «Αθήνα και πάλι Αθήνα».

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Βουλγαράκης

https://www.facebook.com/1440337979548597/videos/621606304929376/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X