Επιλογές

Παλαιοκώστας: Προσωπική βεντέτα του Χρυσοχοϊδη! «Συλλάβετέ τον»

Παλαιοκώστας: Προσωπική βεντέτα του Χρυσοχοϊδη! «Συλλάβετέ τον»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Να συλληφθεί ο νο1 Έλληνας καταζητούμενος, Βασίλης Παλαιοκώστας, ζητά ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, λέγοντας πως είναι θέμα τιμής!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε από την Αντιτρομοκρατική να βρει και να συλλάβει τον Έλληνα “φαντομά” για το… αίμα του Γιώργου Βασιλάκη.

Ο οποίος ήταν ο υπασπιστής του κ. Χρυσοχοϊδη που έπεσε νεκρός από τα εκρηκτικά που είχε βάλει ο Παλαιοκώστας σε ένα φάκελο που είχε στείλει με… παραλήπτη τον υπουργό, στον έβδομο όροφο του υπουργείου στην Κατεχάκη.

Ο Βασιλάκης είχε ανοίξει τον φάκελο και σκοτώθηκε, με τον υπουργό τώρα να ζητά την σύλληψη του Παλαιοκώστα για το αίμα του υπασπιστή του!

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Ιουνίου του 2010, με τους ειδικούς να απομονώνουν αποτύπωμα από τον φάκελο… Το οποίο “έδειξε” πως ανήκει στον Παλαιοκώστα.

Ο Παλαιοκώστας και το ενδεχόμενο αυξημένου ποσού επικήρυξης

Μάλιστα, σύμφωνα και με όσα αναφέρει το newsit.gr, ο Μ. Χρυσοχοϊδης που βρίσκεται ξανά στην καρέκλα του υπουργού ΠΡΟΠΟ, θέλει τον Παλαιοκώστα… με χειροπέδες!

Και μάλιστα φέρεται να σκέφτεται σοβαρά να αυξήσει το ποσό της επικήρυξης που ήδη φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ!

Μια ομάδα φέρεται να έχει σχηματιστεί στην Αντιτρομοκρατική με μοναδικό σκοπό τον εντοπισμό του Έλληνα “φαντομά”!

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Παλαιοκώστα να έχει κάνει πλαστικές στο πρόσωπο. Και να διέφυγε κάπου στα Βαλκάνια, με την σύντροφό του και το παιδί τους.

Να σημειωθεί πάντως, πως στο βιβλίο του Νο1 Έλληνα καταζητούμενου, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, ο Παλαιοκώστας αμφισβητεί ανοιχτά το ότι εκείνος έστειλε τον φάκελο που σκότωσε τον Βασιλάκη!

Τονίζει πως τον φάκελο ούτε τον είδε, ούτε τον έπιασε, ούτε τον ταχυδρόμησε…

Ποιος είναι Βασίλης Παλαιοκώστας

Παλαιοκώστας

Οι αποδράσεις

Παλαιοκώστας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X