Ελλάδα

Γεωργιάδης και Βορίδης “πυροβολούν” Χρυσοχοϊδη

Γεωργιάδης και Βορίδης “πυροβολούν” Χρυσοχοϊδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αρχισαν τα όργανα στο υπουργικό συμβούλιο. Τα πυρά του Αδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη δέχθηκε στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπουργοί  Ανάπτυξης και Γεωργίας,  κατηγόρησαν τον Μιχάλη Χυσοχοϊδη, ότι ακολουθεί ήπια γραμμή στο προσφυγικό η οποία δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα.

«Γιατί δεν συνέλαβες αυτούς που έκαψαν τον εξοπλισμό των πυροσβεστών» φέρεται να είπε φανερά εκνευρισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε: «Έπρεπε να τους έχεις πιάσει αμέσως γα παραδειγματισμό.»

Αρκετοί από τους υπουργούς αντελήφθησαν ότι μέσα στο υπουργικό υπάρχουν πλέον δυο γραμμές. Μια πιο ήπια και διπλωματική την οποία εκφράζει ο Γιώργος Κουμουτσάκος και μια πιο σκληρή και εμφανώς «ακροδεξιά» την οποία υποστηρίζουν οι «γνωστοί ύποπτοι».

Μάλιστα επικοινωνιακά φαίνεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης παίρνουν κεφάλι καθώς μιλούν για λαθρομετανάστες, έκφραση ιδιαίτερα απεχθή στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και την οποία δεν φαίνεται να υιοθετεί ο αρμόδιος υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X