Παρασκήνιο

Γιατί ο Παύλος Πολάκης απειλεί να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές

Γιατί ο Παύλος Πολάκης απειλεί να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

“Φωτιές” άναψε η ανακοίνωση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις εκλογές του 2023 στο νομό Χανίων. Προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη. Ο βουλευτής Χανίων διαμαρτύρεται καθώς υποστηρίζει πως δεν συμπεριλήφθηκε το όνομα του Μιχάλη Χαιρετάκη, παρά την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας.

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης άνοιξε μέτωπο με το κόμμα του αφού λέει πως μέχρι να διορθωθεί το λάθος δεν θα κατέβει υποψήφιος στα Χανιά!  «Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!», τονίζει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη στο Facebook: «Προφανώς από “λάθος” ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στα Χανιά. Μέχρι να διορθωθεί το “λάθος” δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!».

Οι  υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά:

  • Πολακης Παύλος, βουλευτής
  • Σταθάκης Γιώργος, πρώην υπουργός
  • Αρσενίδη  διευθύντρια ΕΛΕΠΑΠ Χανίων
  • Βαγιωνακη Βάλια, πρώην βουλευτής
  • Μανιμανακη Κατερίνα, αντιπρόεδρος ένωσης Γιατρών Χανίων

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X