Παρασκήνιο

Μαρκογιαννάκης : Ντροπή σου Κυριάκο

Μαρκογιαννάκης : Ντροπή σου Κυριάκο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε, λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμπλεξε άσχημα στα Χανιά. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης αποδεικνύεται ένας πολύ επίμονος και αδυσώπητος αντίπαλος. Το κρατάει… κρητικό. Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα των δύο αντρών ξεκίνησε με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να “κόψει” από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ τον πρώην υπουργό.

Και πήρε νέες διαστάσεις με την ανακοίνωση από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης της υποψηφιότητας για την περιφέρεια Κρήτης του ανιψιού του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, Αλέξανδρου.

Ο πρώην υπουργός έγινε πυρ και μανία και επιτέθηκε με μία ασυνήθιστα σκληρή δήλωση με την οποία λέει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι πρέπει να ντρέπεται.

Ολόκληρη η δήλωσή έχει ως εξής :

«O κ. Μητσοτάκης και οι αυλικοί του είναι προφανές ότι έχουν λάβει τα μηνύματα της οργής των Χανιωτών από την απρεπή και ανέντιμη συμπεριφορά τους απέναντι μου. Έτσι κάνουν κινήσεις πανικού.

Αδιαφορώ κ. Μητσοτάκη για τις όποιες μεθοδεύσεις σου εναντίον μου. Ασπίδα μου σύσσωμη η κοινωνία. Όφειλες όμως, εάν είχες αξιοπρέπεια να σεβαστείς τουλάχιστον την οικογένεια μου, όπως κάνουν μεταξύ τους και οι πλέον σκληροί αντίπαλοι. Πρέπει να ντρέπεσαι γι’ αυτό».

Πηγή: cretalive.gr

Μαρκογιαννάκης: Με εκβιάζει ο Μητσοτάκης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X