Παρασκήνιο

Μεγάλος εφιάλτης ο Φουρθιώτης για το Μαξίμου-Ταραχή στους βουλευτές της ΝΔ

Μεγάλος εφιάλτης ο Φουρθιώτης για το Μαξίμου-Ταραχή στους βουλευτές της ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

 

Ο Μένιος Φουρθιώτης μπορεί από το βράδυ της Ανάστασης να βρίσκεται φυλακισμένος στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όμως  το όλο θέμα και  τα υπονοούμενα που υπάρχουν στον αντιπολιτευόμενο τύπο  για  ενδεχόμενες σχέσεις του με κυβερνητικά στελέχη έχουν θορυβήσει τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Μάλιστα οι τελευταίοι το τριήμερο των εορτών κλήθηκαν πολλές φορές να απαντήσουν σε ψηφοφόρους της ΝΔ  τι  ακριβώς συμβαίνει με τον παρουσιαστή.

Οι πληροφορίες λένε ότι  πολλοί βουλευτές ιδιαίτερα της επαρχίας βρέθηκαν απέναντι σε ένα μπαράζ ερωτημάτων από τους πολίτες  σχετικά με τις σχέσεις που διατηρούσε  ο τρας παρουσιαστής  με κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος .

Για ποιο λόγο ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αστυνομική φρουρά. Με ποιο στέλεχος του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διατηρούσε σχέσεις. Ήταν σε γνώση της αστυνομίας οι επαφές του με στοιχεία της νύχτας. Γιατί το αρμόδιο υπουργείο δεν  είχε λάβει υπ όψη του τις  έγγραφες καταγγελίες της αστυνομικής φρουράς που έλεγαν ότι τους κακομεταχειριζόταν, ενώ τους χρησιμοποιούσε για να πηγαίνουν για ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Με δεδομένο μάλιστα ότι ο παρουσιαστής έχει απειλήσει ότι δεν σκοπεύει να μείνει για πολύ καιρό στον Κορυδαλλό αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα ότι κρατάει διάφορους με στοιχεία και αποδείξεις, στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν επικεντρωθεί στο  πως θα διαχειριστούν το σκάνδαλο  Φουρθιώτης .

Όπως λένε πολιτικοί παράγοντες  το όλο θέμα εκτός από την παραπολιτική του διάσταση – έφαγε ένα κρουασάν και μια σπανακόπιτα- έχει δημιουργήσει στην κυβέρνηση μεγάλο πονοκέφαλο, καθώς  όπως υποστηρίζουν ο Φουρθιώτης   είναι …αδίστακτος και κανείς δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει για να ξεφύγει από την μέγγενη της δικαιοσύνης.

Στο Μαξίμου μάλιστα τις ημέρες του Πάσχα ερευνούσαν  όλα τα σενάρια γύρω από αυτό το θέμα, καθώς ακούγονται πολλά και οι φήμες οργιάζουν. Μάλιστα  γύρω από τα χρήματα που πήρε από το υπουργείο Εργασίας υπάρχει ένα ολόκληρο παρασκήνιο με το τι ακριβώς συνέβη. Γι αυτό άλλωστε οι συνεργάτες του πρωθυπουργού αναζητούσαν  τα ακριβή γεγονότα προκειμένου να ετοιμάσουν τη αντεπίθεση τους.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X