Επιλογές

Ο Μαρινάκης πυροβολεί και τον Κυρανάκη

Ο Μαρινάκης πυροβολεί και τον Κυρανάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κώστα Μπακογιάννη ήρθε η σειρά του Κώστα Κυρανάκη να δεχτεί τις… θωπείες των μέσων ενημέρωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ξεκίνησαν με το περιβόητο «Γκούφι» που έγραψαν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ακολούθησε η επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη για τις περέες του. Και τώρα επιτέθηκαν στον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου Κωνσταντίνο Κυρανάκη. Και μάλιστα με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλούν …κλώνο του Άδωνι και αλαζόνα!!!

Σε δημοσίευμα των Παραπολιτικών επισημαίνεται στον  τίτλο ότι ο Κυρανάκης «αντιγράφει τον Άδωνι». Υποστηρίζεται επίσης, πως ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης από μετριοπαθής «έχει μετεξελιχθεί (τουλάχιστον στο δημόσιο λόγο του) σε ένα πολιτικό, που απλώς μιμείται τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη».

Τον χαρακτηρίζει μάλιστα αλαζόνα με έπαρση και αχαριστία. Σημειώνουν πως ακόμα και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων δεν δείχνουν πολιτικά οφέλη.

Το δημοσίευμα μάλιστα ρίχνει τις ευθύνες απευθείας στην ηγεσία σημειώνοντας:

«Με δεδομένο ότι ο τελευταίος ανήκει στην κατηγορία των προσώπων που επέλεξε να βγάλει μπροστά από τις κάμερες η νέα ηγεσία της Ν.Δ., είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, το μέγεθος της επικοινωνιακής (και όχι μόνο) ζημιάς».

Και τώρα περιμένουμε τον επόμενο στόχο…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πυροβολεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Μαρινάκης πυροβολεί και τον Μπακογιάννη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X