Παρασκήνιο

Ο Ρουσόπουλος έπαψε να είναι “καραμανλικός”…

Ο Ρουσόπουλος έπαψε να είναι “καραμανλικός”…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ηταν γνωστό στους παροικούντες την πολιτική Ιερουσαλήμ πως ο Θόδωρος Ρουσόπουλος εδώ και μερικά χρόνια δεν συνομιλούσε πλέον με τον Κώστα Καραμανλή (όχι του Αχ.). Η κατάσταση περιπλάκη ακόμα περισσότερο με την προτροπή του Θ. Ρουσόπουλου στον Κώστα Αχ. Καραμανλή να μην πολιτευτεί.

Αναπόφευκτα, η παρέμβαση Ρουσόπουλου, πέρα από την ενόχληση που προκάλεσε στην οικογένεια του Κώστα Αχ. Καραμανλή, δεν ήταν αποδεκτή και από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Όπως γνωρίζουν όσοι έχουν επαφή με τον πρώην πρωθυπουργό, είναι έντιμος στις σχέσεις του και δεν αδικεί κανέναν.

Στην περίπτωση Ρουσόπουλου, του έχει αναγνωρίσει τη λειτουργική συνεργασία τους, όταν τον είχε πορτ παρόλ. Αλλά μετά το 2019 έχουν απομακρυνθεί.

Οι γνωρίζοντες λένε ότι για να πει ο Καραμανλής ότι η δήλωση Ρουσόπουλου δεν έχει σχέση μαζί του, δεν ήταν απλώς θέμα οικογενειακών σχέσεων με τον εξάδελφό του.

Έδειχνε ουσιαστική ενόχληση και έχει συμβεί και στο παρελθόν όταν εμφανίστηκαν αυτόκλητοι εκπρόσωποί του.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Ρουσόπουλο με τη δεύτερη δήλωσή του: Ότι δεν θα πάρει την άδεια του Καραμανλή για ό,τι λέει.

Έπεσε στο πηγάδι μόνος του. Όπως λένε πολλοί στη ΝΔ, «ο Θόδωρος έχει διαγραφεί οριστικά από τα κατάστιχα του Καραμανλισμού».

Από τον Καραμανλή μάλλον είχε διαγραφεί, ντε φάκτο, προ διετίας. Συνεπώς όχι γιατί «εκτέλεσε» τώρα τον συνονόματό του.

Καθόλου καλός οιωνός για την προεκλογική καμπάνια του…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X