Παρασκήνιο

Οι προβλέψεις του δημοσκόπου για κυβερνητική βουτιά και κατακερματισμό των πολιτικών δυνάμεων

Οι προβλέψεις του δημοσκόπου για κυβερνητική βουτιά και κατακερματισμό των πολιτικών δυνάμεων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι δημοσκοπήσεις της προηγούμενης εβδομάδας  μας προϊδεάζουν για το νέο πολιτικό σκηνικό που θα δούμε στο μέλλον, ενώ αποκαλύπτουν και την αδυναμία της κυβέρνησης να αναστρέψει το κλίμα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει έμπειρος δημοσκόπος.

«Είχα προειδοποιήσει ότι όταν το “κοντέρ” δείξει μπροστά τον αριθμό δύο, τότε τα πράγματα όχι μόνο θα γίνουν σκούρα για την κυβέρνηση, αλλά πιθανότατα δεν θα υπάρχει γυρισμός στα …μεγαλεία των προηγούμενων χρόνων», έλεγε την Παρασκευή σε δημοσιογραφικό-πολιτική ομήγυρη πολύπειρος δημοσκόπος, σχολιάζοντας το γεγονός ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η ΝΔ καταγράφει ποσοστά κάτω από τον συμβολικό πήχη των 30 ποσοστιαίων μονάδων.

Όπως έλεγε ο ίδιος, αρχίζει πλέον και δημιουργείται ένα πρωτόγνωρο πολιτικό σκηνικό, με την κοινωνία έντονα δυσαρεστημένη και σε απόσταση από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και με τον «κανέναν» ως τον μοναδικό αντίπαλο του Κ. Μητσοτάκη, τον οποίον θέλουν για ηγέτη μόλις ένας στους τρεις πολίτες! Προέβλεπε, δε, ότι μετά τις Ευρωεκλογές, η εικόνα θα δείξει ακόμα μεγαλύτερο κατακερματισμό δυνάμεων, με ακόμα μικρότερα περιθώρια διορθωτικών κινήσεων εκ μέρους της κυβέρνησης.

Ηδη νέες δυνάμεις καταγράφονται στις δημοσκοπήσεις, που ως τώρα δεν καταγράφονταν…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X