Παρασκήνιο

Ποιο όνομα ¨παίζει¨ για τη θέση του Αυγενάκη

Ποιο όνομα ¨παίζει¨ για τη θέση του Αυγενάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μένει μέχρι να φύγει ο Λευτέρης Αυγενάκης καθώς παρά την ανακοίνωση της ΝΔ ότι δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του οι  πληροφορίες λένε ότι πολύ σύντομα ο Γραμματέας του κόμματος θα αντικατασταθεί .

Όπως λένε μάλιστα όσοι γνωρίζουν καλά το τοπίο μέσα στην ΝΔ οι λόγοι  που ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν είδε την πόρτα εξόδου τώρα είναι τρείς

-Κατ αρχήν ο Κυριάκος Μητσοτάκης  δεν ήθελε να αντικαταστήσει τον Γραμματέα του  κάτω από την πίεση της κυβέρνησης.

-Δεύτερον  ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου θα βρίσκεται την Τετάρτη στο Ηράκλειο  της Κρήτης. Προφανώς δεν θα ήταν ότι καλύτερο  να πάει στο νομό όπου εκλέγεται ο γραμματέας του ενώ τον έχει αντικαταστήσει . Γι αυτό άλλωστε η Πειραιώς εξέδωσε μόλις χθες ανακοίνωση λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα  πρόβλημα με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

– Τρίτος και επίσης πολύ σοβαρός λόγος είναι το γεγονός ότι  ήρθαν στην επικαιρότητα τα  Paradise Papers. Δυο υποθέσεις με περίεργες διαστάσεις είναι πολλές για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη στιγμή μάλιστα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει στην αντεπίθεση με θετικό αφήγημα.

Όσο για τον αντικαταστάτη του Λευτέρη Αυγενάκη όλοι λένε ότι θα είναι γένους θηλυκού δείχνοντας προς την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Τουλάχιστον ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι σταθερός σε κάτι. Επιλέγει Γραμματείς  μόνο από την πατρίδα του…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X