Παρασκήνιο

Συναγερμός στη Ν.Δ. για τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο

Συναγερμός στη Ν.Δ. για τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι δύο απανωτές τηλεοπτικές εμφανίσεις και η αρθρογραφία του δημοσιογράφου και διευθυντή της εφημερίδας Εστία Μανώλη Κοττάκη, για τον βιαστή παιδιών – που δεν διεγράφη από τη ΝΔ φαίνεται ότι σήμαναν συναγερμό στην Πειραιώς.

Εδώ και δύο ημέρες ο δημοσιογράφος τόσο στην αρθρογραφία του σε Εστία και Δημοκρατία, αλλά και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις στο Kontra και το Open, κατακεραύνωνε το γεγονός ότι ο Ηλίας Μίχος δεν είχε διαγραφεί από το κόμμα, παρά τις φρικτές δραστηριότητες στις οποίες εμπλέκεται. Τέθηκε απλώς σε αναστολή, λόγω «καταστατικού»!

Στη σημερινή του παρέμβαση μάλιστα ο Κοττάκης αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να διαγράφεται με συνοπτικές διαδικασίες ένα στέλεχος του κόμματος που απλώς εκφράζει την διαφωνία του με την πολιτική της Ν.Δ. στο μεταναστευτικό, αλλά ένας καθομολογία βιαστής μικρού παιδιού, να παραμένει σε αναστολή, με πρόσχημα την τροποποίηση του καταστατικού!

Εκεί λοιπόν φαίνεται να παρενέβη ο γραμματέας του κόμματος Παύλος Μαρινάκης και ενημέρωσε ότι εντέλει ο Μίχος διαγράφεται από την Ν.Δ.! Γεγονός εξαιρετικά περίεργο, διότι οι επίσημες ανακοινώσεις ακόμα και του κυβερνητικού εκπροσώπου μιλούσαν για αναστολή και δεν υπήρξε κάποια μεταγενέστερη τοποθέτηση του Γιάννη Οικονόμου.

Η όλη διαχείριση πάντως έδωσε τροφή για να αναπτυχθούν «θεωρίες συνωμοσίας»…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X