Παρασκήνιο

Το πινγκ πονγκ Ρουσόπουλου Καραμανλή για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή

Το πινγκ πονγκ Ρουσόπουλου Καραμανλή για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάτι τρέχει ανάμεσα στον Κώστα Καραμανλή (τον πρώην πρωθυπουργό) και τον Θοδωρή Ρουσσόπουλο, ο οποίος είχε διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος του πρώην πρωθυπουργού.

Τα αποκαλυπτήρια για τις σχέσεις των δύο ανδρών ξεκίνησαν με δήλωση του Ρουσόπουλου αναφορικά με την συμμετοχή ή όχι του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις εκλογές, πετώντας μία έμμεση αιχμή ότι δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος.

Στην δήλωση Ρουσόπουλου απάντησαν από το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή οι οποίοι ανέφεραν ότι «οι απόψεις του κ. Ρουσόπουλου εκφράζουν τον ίδιο και μόνο». Η απάντηση δόθηκε όταν ζητήθηκε να σχολιαστεί η δήλωση του Θοδωρή Ρουσόπουλου ότι ο ίδιος το 2009 αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος λίγη ώρα μετά το σχόλιο πηγής από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, έδωσε τη δική του απάντηση αναφορικά με τις θέσεις του για την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών.

«Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία που θέλει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να διευκρινίζει ότι οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω το αυτονόητο: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων. Ούτε θα μπορούσε να γίνει ποτέ αυτό», σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Και όπως γίνεται αντιληπτό από το πινγκ πονγκ οι σχέσεις των δύο ανδρών μόνο θερμές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν για να μην πούμε ότι βρίσκονται στην κατάψυξη…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X