Πολιτική

ΠΑΣΟΚ- Λούκα Κατσέλη: «Ο πρώτος που κατάλαβε τη σχέση με τον Αρσένη ήταν ο Ανδρέας»(vid)

ΠΑΣΟΚ- Λούκα Κατσέλη: «Ο πρώτος που κατάλαβε τη σχέση με τον Αρσένη ήταν ο Ανδρέας»(vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λούκα Κατσέλη:Η Λούκα Κατσέλη στις «Στιγμές» με τον Μάνο Νιφλή. Το θέατρο, η οικογένειά της, ο Γεράσιμος Αρσένης, ο Ανδρέας Παπανδρέου. Μία εξομολόγηση της κορυφαίας Ελληνίδας πολιτικού στις «Στιγμές».

Η πρώην υπουργός μίλησε για τη γνωριμία της με τον λεγόμενο και «τσάρο» της οικονομίας και πώς ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε τη σχέση τους
Σε εκ βαθέων αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Γεράσιμο Αρσένη προχώρησε η Λούκα Κατσέλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στιγμές» του One Channel.

Η πρώην βουλευτής και υπουργός αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον τότε «τσάρο» της Οικονομίας και ανέφερε γελώντας ότι ο πρώτος που κατάλαβε τη σχέση της με τον Γεράσιμο Αρσένη ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου γιατί όπως είπε: «Μας παρακολουθούσαν και τους δύο. Μας παρακολουθούσαν γιατί φώναξε ο Ανδρέας τον Γεράσιμο και του το είπε, οπότε το 1984 επισημοποιήσαμε το δεσμό μας και παντρευτήκαμε».

Η Λούκα Κατσέλη αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Γεράσιμο Αρσένη λέγοντας πως μόλις είχε θεσμοθετηθεί από το ΠΑΣΟΚ ο πολιτικός γάμος, όμως, ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν ήθελε να τους παντρέψει με πολιτικό γάμο.

«Ο Ανδρέας δεν ήθελε να κάνουμε πολιτικό γάμο. Τελικά έγινε. Ήταν ο κουμπάρος μας μαζί με τη Μαργαρίτα και ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο στο δημαρχείο της Αθήνας».



 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X