Πολιτική

«Πάτησε» Ελλάδα η Μέρκελ – Δείπνο στου Μητσοτάκη απόψε

«Πάτησε» Ελλάδα η Μέρκελ – Δείπνο στου Μητσοτάκη απόψε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας είναι η τελευταία που κάνει στο εξωτερικό ως (υπηρεσιακή πια) καγκελάριος της Γερμανίας.

Η επίσημη επίσκεψή της θα ξεκινήσει αύριο (29.10.2021) το πρωί από το Προεδρικό Μέγαρο όπου θα γίνει δεκτή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Απόψε, η Άνγκελα Μέρκελ θα συναντηθεί αλλά όχι επίσημα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού ο πρωθυπουργός θα της παραθέσει ιδιωτικό δείπνο στο σπίτι του.

Το αυριανό πρόγραμμα της κακγελαρίου αρχίζει στις 09:00 το πρωί με την ομιλία της σε νέους, που θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Γκαίτε στην Αθήνα.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου στις 10:15 θα συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολούθως, στις 10:50, η Άνγκελα Μέρκελ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τη συνάντησή τους, θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της καγκελαρίου στην Ελλάδα, η ΕΛΑΣ προχωρεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής. Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται απογευματινές-βραδινές ώρες της Πέμπτης, 28 Οκτωβρίου και πρωινές-μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, 29 Οκτωβρίου, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X