Πολιτική

Παύλος Πολάκης: «Όποιος λέει για επεισόδιο με τον Κασσελάκη να έρθει να μου το πει ντρέτα και να με κοιτά στα μάτια» (βίντεο)

Παύλος Πολάκης: «Όποιος λέει για επεισόδιο με τον Κασσελάκη να έρθει να μου το πει ντρέτα και να με κοιτά στα μάτια» (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διέψευσε με  νέα δήλωση ο Παύλος Πολάκης ότι υπήρξε επεισόδιο με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ εξερχόμενος από την ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «όποιος μιλάει για επεισόδιο με τον Κασσελάκη να μου το πει στο πρόσωπο και να με κοιτά στα μάτια» ανέφερε συμπλήρωσε να μου το πει… ντρέτα.

Ο Παύλος Πολάκης που έφτασε με καθυστέρηση στην Κουμονδούρου ανέφερε ότι είναι επιστημονική φαντασία τα περί κόντρας με τον Κασσελάκη.

Αναλυτικά ο Παύλος Πολάκης δήλωσε:

Γιατί δε με ρωτάτε για τους 6000 εργαζόμενους στο νοσοκομείο που δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις τους, γιατί δε με ρωτάτε για την κυρία που είναι στον άγιο Σάββα και η οποία απέλυσε 58 άτομα και πήρε ιδιωτικό συνεργείο με διπλάσιο κόστος;

Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας βγάζει οποιοσδήποτε συνάδελφος που διεκδικεί το όσκαρ ηλιθιότητας μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Οτι του έρχεται του καθενός στο κεφάλι  θα το διαψεύδουμε; Ρώτησε με γιατί στη Σύρο είναι έξι μήνες η βάση αεροδιακομιδών κλειστή; Εάν ήμουν υπουργός θα με είχατε κρεμάσει στα κάγκελα

Εξοπλιστικά

Γιατί δεν κάνετε Πρώτο Θέμα την διάψευση του κυρίου Μητσοτάκη που έλεγε μέσα στη Βουλή οικτίροντας τον Αλέξη Τσίπρα όχι είναι ψέμα δεν θα πάρει Τουρκία F 16. Και τώρα με τις χθεσινές δηλώσεις της κυρίας Νούλαντ φαίνεται ότι θα μπει και στο πρόγραμμα για τα F 35.

Δείτε το βίντεο:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X