Πολιτική

Σκάνδαλο Novartis: Στον γιο του Αβραμόπουλου ο λογαριασμός στην Ελβετία

Σκάνδαλο Novartis: Στον γιο του Αβραμόπουλου ο λογαριασμός στην Ελβετία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χιονοστιβάδα οι εξελίξεις για το σκάνδαλο Novartis. Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής καταθέτοντας στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής αποκάλυψε ότι η Novartis κατέθετε χρήματα στο λογαριασμό του γιου του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Ελβετία. Τη συγκλονιστική πληροφορία αποκαλύπτει η εφημερίδα Κυριακάτικη Kontranews με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα.

Σε δημοσίευμα με υπέρτιτλο “βόμβα”  Αγγελή στον Προανακριτική” και τίτλο ” Τον γιο του Αβραμόπουλου πλήρωνε η Novartis”. Ο πρώην υπουργός Υγείας απαντά ότι πρόκειται για “Σκευωρία, συκοφαντίες και αθλιότητες…”

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε αποκαλύψει και ο eretikos.gr ο Ιωάννης Αγγελής είχε αναφέρει το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου σε δύο αναφορές του προς την πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για τραπεζικό λογαριασμό του γιου του Αβραμόπουλου στην Ελβετία είχαν δοθεί το Δεκέμβριο του 2018 από το FBI στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή και τους τρεις εισαγγελείς της Διαφθοράς στη Βιέννη. Τότε ο Ιωάννης Αγγελής αρνήθηκε να παραλάβει το στικάκι.

Στην Κυριακάτικη kontranews δημοσιεύονται πληροφορίες για εκλογικό αιφνιδιασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη με πρόσχημα τα Ελληνο τουρκικά. Επίσης, σε άλλο δημοσίευμα παρουσιάζονται οι χαμένοι και οι κερδισμένοι από το νέο ασφαλιστικό που θα καταθέσει στη Βουλή ο Γιάννης Βρούτσης τον Ιανουάριο.

Επισημαίνεται ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος διέψευσε ότι έχει λογαριασμό στην Ελβετία και ότι ο μόνος λογαριασμός που έχει είναι στο Βέλγιο για να κατατίθεται ο μισθός του Επιτρόπο της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Σκάνδαλο Novartis: Γιατί φοβόταν για τη ζωή του ο Αγγελής…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X