Πολιτική

Σκουρλέτης: Μόνη συγγνώμη, οι εκλογές – Μπακογιάννη: Μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη

Σκουρλέτης: Μόνη συγγνώμη, οι εκλογές – Μπακογιάννη: Μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αφού τελείωσε η ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη, ο Πάνος Σκουρλέτης ζήτησε το λόγο για να απαντήσει. Αφού είχε μια ολιγόλεπτη «κόντρα» με τη Σοφία Σακοράφα, που βρισκόταν στη θέση της Προέδρου.

Αφού πήρε το λόγο, ο Πάνος Σκουρλέτης είπε στη Ντόρα Μπακογιάννη: «Αφήστε τις συγγνώμες, η μόνη συγνώμη είναι να πάτε σε εκλογές».

Η Ντόρα Μπακογιάννη, που είχε μείνει στην αίθουσα, του απάντησε: «μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη. Γιατί καμία φορά τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά».

Κατά την ομιλία της, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην κακοκαιρία και είπε: «ναι, στον χιονιά οι αδυναμίες ήταν τεράστιες και η συνγνώμη ήταν ειλικρινής από όλους. Και από τον πρωθυπουργό και από όλα τα στελέχη της ΝΔ».

«Ναι, δεν πετύχαμε και δεν υπάρχει κανένας από εμάς ο οποίος να ένιωθε ωραία εκείνη την ώρα με τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν, αλλά δεν παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά. Εμείς αναγνωρίσαμε τα λάθη μας, συζητήσαμε συγνώμη και είμαστε αποφασισμένοι να φτιάξουμε όσο είναι δυνατόν την Πολιτική Προστασία με τρόπο ώστε αυτά τα προβλήματα να ελαχιστοποιηθούν και θα ελαχιστοποιηθούν».

Εμείς, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, «δεν είπαμε ότι ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε λάθη, εμείς την αλαζονεία δεν την έχουμε, εσείς την είχατε. Εμείς με ταπεινότητα λέμε ότι υπήρξαν λάθη και ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα διορθώσουμε για την όποια επόμενη φορά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X