Πολιτική

Σωκράτης Φάμελλος για τη φωτιά στον Εβρο: Δεν αρκεί μία συγγνώμη – Απαιτείται αλλαγή πολιτικής

Σωκράτης Φάμελλος για τη φωτιά στον Εβρο: Δεν αρκεί μία συγγνώμη – Απαιτείται αλλαγή πολιτικής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Ο  Έβρος, αλλά δυστυχώς και η Ροδόπη, αντί για πυλώνας ασφάλειας και προόδου γίνεται γνωστός από την καταστροφή και την αγωνία για τη ζωή, για την ασφάλεια και για την επόμενη ημέρα» τόνισε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος σε αιχμηρό σχόλιό του για την ενδέκατη μέρα φωτιάς στην περιοχή.

Όπως τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος «για 11η ημέρα συνεχίζεται η καταστροφική πυρκαγιά στον Έβρο. Καταστρέφοντας περιοχές μοναδικής οικολογικής αξίας, το δάσος της Δαδιάς, με απώλειες πολλών ανθρώπινων ζωών, απειλώντας οικισμούς, στρατόπεδα, πόλεις, νοσοκομεία, σχολεία».

«Η μεγαλύτερη σε έκταση πυρκαγιά στη Μεσόγειο των τελευταίων χρόνων» σημείωσε ο ίδιος.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δεν χρειάζονται άλλες υποσχέσεις. Ούτε αρκεί μια συγνώμη. Απαιτείται αλλαγή πολιτικής, με σεβασμό στην επιστήμη, με αξιοπιστία, για μια ισχυρή ελληνική πολιτεία. Με ασφάλεια και πρόοδο» υπογράμμισε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Τέλος ο Σωκράτης Φάμμελος κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «το πολιτικό σύστημα και κυρίως η κυβέρνηση οφείλουν να δώσουν απαντήσεις».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X