Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης σε Κυριάκο Μητσοτάκη: «Αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε στείλτε τον Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη

Στέφανος Κασσελάκης σε Κυριάκο Μητσοτάκη: «Αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε στείλτε τον Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Να στείλει τον Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ τονίζει: «Αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, ικανοποιήστε όχι το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ενός ολόκληρου λαού: Στείλτε τον Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη». Η ανάρτηση έγινε ύστερα από την παράδοση του κατηγορητηρίου για το έγκλημα των Τεμπών.

«Ο ενημερωμένος πολίτης είναι η δύναμη της Δημοκρατίας μας. Σας προσκαλώ να διαβάσετε το κατηγορητήριο που συνέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή» επισημαίνει σε σχετική ανάρτηση ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζοντας ότι «το Μαξίμου  ουσιαστικά δεν απαντά. Ρωτάω λοιπόν πολύ συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό:

– Θα στηρίξετε την πρόταση με τις ψήφους των βουλευτών σας ή θα οδηγήσετε τον Κώστα Καραμανλή σε αμνηστία;

– Θα σπάσετε την εξίσωση «Μητσοτάκης = Καραμανλής» ή θα ταυτιστούν τα δύο τζάκια σας για πάντα, γύρω από το Έγκλημα των Τεμπών;».

«Αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, ικανοποιήστε όχι το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ενός ολόκληρου λαού: Στείλτε τον Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη» καταλήγει τονίζοντας ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δημοσίευσε το κατηγορητήριο που συνέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (1/4) η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη παρέδωσε στον Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη προς ενημέρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης,  το κατηγορητήριο με συγκεκριμένες πράξεις – παραλείψεις του Κώστα Αχ. Καραμανλή σχετικά με το έγκλημα των Τεμπών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X