Επιλογές

Στο στόχαστρο του Καμμένου και ο Βούτσης με ένα ειρωνικό tweet

Στο στόχαστρο του Καμμένου και ο Βούτσης με ένα ειρωνικό tweet
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, με αφορμή δημοσίευμα του HellasJournal.com για τη συμμετοχή Γαλλίας και ΗΠΑ στις τριμερείς συνεργασίες της Ελλάδας στην ανατολική Μεσόγειο.

Στη νέα αυτή ανάρτηση έχει σαφή ειρωνική διάθεση προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τελευταίου που είχε εκφράσει έκπληξη και απορία για το Plan Β και τις αμερικανικές βάσεις.

«Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι αξονες ..,Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο» αναφέρει η ανάρτηση του κ. Καμμένου με την ειρωνική διάθεση να είναι σαφέστατη.

Την περασμένη Τρίτη, ο κ. Βούτσης είχε εκφράσει «έκπληξη και απορία» για προηγούμενες δηλώσεις του κ. Καμμένου από τις ΗΠΑ, τόσο σε σχέση με το plan B που πρότεινε όσο και με την πρόσκληση σε ΗΠΑ να αναπτύξουν στρατιωτικές βάσεις και σε άλλα σημεία της Ελλάδας, πέραν της Σούδας.

Είχε προηγηθεί άλλο ένα ξέσπασμα του Πάνου Καμμένου τόσο κατά της Εφημερίδας των Συντακτών όσο και κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγορούν πως εκθέτει τη χώρα στο εξωτερικό.

Διαβάστε τι είχε γράψει νωρίτερα στο Twitter

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X