Θέμα

Οργή Καμμένου μέσω Twitter – “Δεν έχω μιλήσει με τον Τσίπρα” – Αιχμές στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Οργή Καμμένου μέσω Twitter – “Δεν έχω μιλήσει με τον Τσίπρα” – Αιχμές στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Mετά το Plab B και τις αμερικανικές βάσεις και το σάλο που προκάλεσε στο εσωτερικό της κυβέρνησης, ο Πάνος Καμμένος επανήλθε σήμερα και φάνηκε οργισμένος τόσο για όλα όσα γράφονται, αλλά και εξοργισμένος με πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγορούν τις τελευταίες ημέρες ότι εκθέτει τη χώρα.

Το άσχημο κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πάνο Καμμένο, αλλά και το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών σύμφωνα με το οποίο επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα σε αυτό το τηλεφώνημα εμφανίστηκε απολογητικός, προκάλεσαν την “έκρηξη” του Πάνου Καμμένου.

Ο υπουργός Άμυνας, το tweet του κάνει λόγο για «απόλυτα ψευδή δημοσιεύματα από γνωστά κέντρων«, τα οποία διακινούνται μέσω της ΕΦ.ΣΥΝ. Ο Πάνος Καμμένος λέει πως δεν έχει μιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα.

Η φράση πως ως κυβερνητικός εταίρος καταθέτει πρόταση που δεσμεύει μόνο τον ίδιο είναι και σαφή απάντηση προς όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που τον κατηγορούσαν πως εκθέτει τη χώρα στο εξωτερικό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πάνος Καμμένος αναμένεται να συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα μετά την επιστροφή του υπουργού Άμυνας από τις ΗΠΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X