Πολιτική

Θάνατος Φώφης Γεννηματά: Διακόπτονται οι εργασίες της Βουλής για αυτήν την εβδομάδα

Θάνατος Φώφης Γεννηματά: Διακόπτονται οι εργασίες της Βουλής για αυτήν την εβδομάδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ανακοίνωσε ότι διακόπτονται οι εργασίες της Βουλής για αυτήν την εβδομάδα, ως ένδειξη πένθους για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Από το βήμα του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο κ. Τασούλας τόνισε ότι «σήμερα το Κοινοβούλιο θρηνεί την απώλεια της μητέρας, πολιτικού και συναδέλφου» ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, αναστέλλεται το νομοθετικό έργο του Κοινοβουλίου με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων.

«Η σημερινή συνεδρίαση ξεκινάει και τελειώνει υπό την καταθλιπτική σκιά, της εκδημίας της Φώφης Γεννηματά, προέδρου του ΚΙΝΑΛ και διακεκριμένης κοινοβουλευτικού. Η θλίψη και η συντριβή, αντιπροσωπεύοντας πιστά είμαι βέβαιος σύσσωμο τον ελληνικό λαό, μας επιβάλλει να αποφασίσουμε στοιχειωδώς τη διακοπή των εργασιών του κοινοβουλίου για αυτή την εβδομάδα. Συμφωνήσαμε να παγώσει το έργο αυτή την εβδομάδα. Συνομίλησα με τον πρωθυπουργό και συμφωνήσαμε να παγώσει το νομοθετικό έργο και μετα λοιπά κόμματα συμφωνήσαμε. Θα συνεννοηθούμε για την επόμενη εβδομάδα. Η Βουλή γίνεται κοινωνός του τραγικού νέου. Σε συνεδρίαση της Ολομέλειας θα τιμήσουμε τη μνήμη μιας σημαντικής πολιτικού, άξιας γυναίκας, αφοσιωμένης μητέρας, αγαπητής συναδέλφου. Μιας πολιτικού που παρά την τεράστια δοκιμασία μέχρι την τελευταία στιγμή στα μάτια όλων και δεν είναι οξύμωρο, ήταν φέρελπις», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X