Πολιτική

Θεοχαρόπουλος για Κουβέλη: Τα συναισθήματα είναι θλίψη και λύπη γιατί έχουμε συμπορευτεί

Θεοχαρόπουλος για Κουβέλη: Τα συναισθήματα είναι θλίψη και λύπη γιατί έχουμε συμπορευτεί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, για την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη δήλωσε «τα συναισθήματα είναι θλίψη και λύπη, γιατί έχουμε συμπορευτεί, έχουμε πιστέψει σε άλλα πράγματα από αυτά που βλέπουμε σήμερα» .

Ενώ πρόσθεσε ερωτηθείς σήμερα στο ΣΚΑΙ για την συνεργασία της ΔΥΜΑΡ με την Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι συνεργαζόταν τότε η ΔΗΜΑΡ με ένα αστικό κόμμα, λόγω έλλειψης πολιτικής σταθερότητας, χωρίς εθνικολαϊκισμό και με ανθρώπους που δεν έχουν ομοφοβικές και ρατσιστικές θέσεις[…]

Η ανάγκη ύπαρξης ενός προοδευτικού πόλου στη χώρα μας είναι ο στόχος του δικού μας φορέα, αλλά έχω ακούσει να είναι στόχος και ορισμένων ανθρώπων, όπως για παράδειγμα αυτών που μπαίνουν τώρα στην κυβέρνηση.

Και παρόλα αυτά να συγκυβερνούν στο ίδιο υπουργείο με τον κ. Καμμένο που έχει τις εθνικολαϊκιστικές θέσεις» τόνισε.

«Θεωρώ ότι τα τελευταία τρία χρόνια είχε πάρει μια μοναχική πορεία, η οποία ήταν στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, στήριξης χωρίς καμία κριτική μάλιστα. Ξεχύλισε το ποτήρι για εμάς, όταν όλοι μαζί κατηγορούσαμε του εθνικολαϊκισμού, αποδέχθηκε να καθίσει κάτω από τον κ. Καμμένο» συμπλήρωσε.

«Ο ευρύτερος χώρος της ανανεωτικής Αριστεράς ήταν και είναι σταθερά απέναντι στον εθνολαϊκισμό. Συνεπώς, στο πλαίσιο αυτό, όχι μόνο η συμμετοχή σε μία συγκυβέρνηση στην οποία συμμετέχει ο κ. Καμμένος, αλλά και στη θέση του υφισταμένου του κυρίου Καμμένου, νομίζω οδηγεί όλους τους πολίτες τώρα να βγάλουν τα συμπεράσματά τους», είχε σχολιάσει  χθες για τον Φώτη Κουβέλη, τηλεφωνικά στο ίδιο κανάλι προσθέτοντας:

«Ο κυνισμός της εξουσίας έχει κοντά ποδάρια και αυτό αποδεικνύεται πάρα πολύ γρήγορα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ασκεί προοδευτικές πολιτικές αυτή τη στιγμή, συνεπώς, όποιος θέλει να βάζει τον χώρο μας ετεροπροσδιοριζόμενο, είναι βαθιά νυχτωμένος».

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X