Επιλογές

Θεοδωρικάκος: «Ποδαρικό» με εκλογικό νόμο για τους Ελλήνες του εξωτερικού (pic)

Θεοδωρικάκος: «Ποδαρικό» με εκλογικό νόμο για τους Ελλήνες του εξωτερικού (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πρώτη μέρα καθηκόντων θα ζήσει σήμερα ο νέος υπουργός Εσωτερικών, κύριος Τάκης Θεοδωρικάκος, όπως και για τα υπόλοιπα στελέχη της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, μετά την ορκομωσία τους το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο Θεοδωρικάκος και το… πρώτο του μήνυμα

Ο κ. Θεoδωρικάκος επέλεξε να στείλει το «πρώτο» του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, υποσχόμενος την ολόπλευρη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη θέσπιση του νέου εκλογικού νόμου, που θα «δίνει» τη δυνατότητα ψήφου και στους Έλληνες του εξωτερικού.

«Ένας κύκλος έκλεισε κι ένας νέος αρχίζει σήμερα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Θεοδωρικάκος και χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη μεταρρυθμιστή που «πανάξια έγινε αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός».

Μαρέβα, Μπαλατσινού, Μανωλίδου έκλεψαν τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία! (pics)

«Από σήμερα αναλαμβάνω τις ευθύνες του υπουργείου Eσωτερικών. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω και αυτή την απόφαση του πρωθυπουργού», τονίζει ο κ. Θεoδωρικάκος.

«Στόχος, η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών,η ολόπλευρη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης ,ο νέος εκλογικός νόμος που θα υλοποιήσει την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Σκληρή δουλειά,διαφάνεια και αποτελέσματα για την πατρίδα μας. Αυτό είναι το χρέος μας!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X