Παρασκήνιο

Το μαν του μαν Τζανακόπουλου σε Μπελαβίλα

Το μαν του μαν Τζανακόπουλου σε Μπελαβίλα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος είχε αναλάβει από την πλευρά της κυβέρνησης το  δύσκολο έργο να πείσει το Νίκο Μπελαβίλα να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Πειραιά.

Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις τελικά ο καθηγητής του ΕΜΠ συμφώνησε. Αποφάσισε να  αναμετρηθεί με τον Γιάννη Μώραλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά.

Το Σάββατο το απόγευμα είχε μάλιστα μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα με  στον οποίο ανακοίνωσε την απόφαση του.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο εμπνευστής του να είναι υποψήφιος ο Νίκος Μπελαβίλας ήταν ο Πάνος Σκουρλέτης. Τον είχε προτείνει για υποψήφιο στην Αθήνα.

Πάντως ο Νίκος Μπελαβίλας έδειξε από την πρώτη στιγμή της προθέσεις του αφού με ανάρτηση του στο facebook ανέφερε:

«Παρακαλώ ενημερώστε τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη ότι το fake “θρίλερ” για εμάς, έληξε χθες το βράδυ με ένα ωραίο γλέντι αγαπημένων συντρόφων στον Προφήτη Ηλία. Στόχος σαφής και ξεκάθαρος:  Να φύγει η ολιγαρχική γάγγραινα από τον Πειραιά, όχι μόνο γιατί απειλεί τον Πειραιά και τους ανθρώπους του, αλλά γιατί απειλεί να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Το φαινόμενο ολιγαρχών που αγοράζουν δήμους και κανάλια, πριν αγοράσουν την ίδια την εξουσία, απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία».

Γιώργος Χρηστάκης

Πειραιάς: Ο Νίκος Μπελαβίλας υποψήφιος δήμαρχος-Αιχμές για Μαρινάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X