Επιλογές

Τσακαλώτος: Σόου! «Ωραία κοιμωμένη» η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ… ΠΑΟΚ!

Τσακαλώτος: Σόου! «Ωραία κοιμωμένη» η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ… ΠΑΟΚ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκτός του σεβασμού εντός και… εκτός ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία του στον θώκο του υπουργείου Οικονομικών επί περίπου 4 χρόνια, υπάρχει κι άλλο ένα στοιχείο για το οποίο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι… κοινώς παραδεκτός.

Κι αυτό είναι ο τρόπος με τον οποίο τοποθετείται. Κάθε του συνέντευξη… αναβλύζει από ειδήσεις και… ατάκες. Ατάκες άλλοτε φαρμακερές, άλλοτε παιχνιδιάρικες και… πάντα απολαυστικές.

Έτσι και τώρα, ο πρώην ΥΠΟΙΚ υποστηρίζει πως όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση της ΝΔ “πατάνε” σε όσα έχτιζε ο ΣΥΡΙΖΑ επί τέσσερα και πλέον χρόνια.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ, ο κ. Τσακαλώτος συνιστά… σεμνότητα στο δίδυμο Μητσοτάκη – Σταϊκούρα και τονίζει πως δεν γίνεται με… δύο μήνες ΝΔ να αυξήθηκαν τα έσοδα με “μαγικά”.

Τσακαλώτος… αυστηρός για τα πλεονάσματα!

Ο πρώην τσάρος της οικονομίας δηλώνει επιφυλακτικός για το τι… θα δούμε με την κατάθεση του προϋπολογισμού και… απασφαλίζει για τα πλεονάσματα!

Το μεγάλο αγκάθι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δηλώνει πως δεν καταλαβαίνει γιατί η ΝΔ δεν ακολουθεί την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για την μείωσή τους και… πετά την ατάκα:

Θα διαπραγματευτούν όταν η… ωραία κοιμωμένη βρει τον πρίγκιπά της, λέει χαρακτηριστικά!

Τσακαλώτος

Τσακαλώτος: Σαν… τον ΣΥΡΙΖΑ ο ΠΑΟΚ!

Τέλος, ο πρώην ΥΠΟΙΚ που ποτέ δεν έκρυψε τα αισθήματά του για την ομάδα του ΠΑΟΚ, κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία του δικεφάλου του Βορρά.

Τον… παραλλήλισε με τον ΣΥΡΙΖΑ (!) λέγοντας πως η θετική ενέργεια υπάρχει, αλλά χρειάζονται πού και πού κάποια βήματα… πίσω για ανασύνταξη και νέα επέλαση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X