Μουσική

Μαρίνα Σάττι: Ισπανός ινφλουένσερ τρελαίνεται με το «Ζάρι» – Υπέροχο, υπέροχο, φέρτε μου τώρα φέτα!»

Μαρίνα Σάττι: Ισπανός ινφλουένσερ τρελαίνεται με το «Ζάρι» – Υπέροχο, υπέροχο, φέρτε μου τώρα φέτα!»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν ξέρουμε αν είναι ενδεικτική της απήχησης που έχει το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι στο ευρωπαϊκό κοινό, αλλά η αντίδραση του Ισπανού ινφλουένσερ, ή περίπου τέτοιου, με το όνομα Lavadom, ήταν μάλλον ενθουσιώδης.

Οπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Lavadom στην αρχή βασανίζεται να βρει τους σωστούς υπότιτλους για το τραγούδι και ακούγεται μάλιστα κάποια στιγμή να απορεί γιατί επελέγησαν τα ινδονησιακά!

Μετά, μιλώντας πότε στα αγγλικά και πότε στη μητρική του γλώσσα, εξηγεί πόσο του αρέσει το τραγούδι, κάτι που γρήγορα γίνεται άλλωστε εύκολα αντιληπτό  καθώς ο Lavadom αρχίζει να χορεύει.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, και είναι μόνο η αρχή», λέει και σηκώνεται με διάθεση να χορέψει, για να ξανακαθήσει ωστόσο μετά από λίγα λεπτά απορημένος: «Τι σκ… είναι αυτό! Είναι απίστευτο!», λέει σημειώνοντας ότι του αρέσει πολύ η ιδέα η τραγουδίστρια να κάνει τουρ στους φαν της Eurovision, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα την Ελλάδα.

«Αυτό το τραγούδι…» επαναλαμβάνει αρκετές φορές στα ισπανικά και τα αγγλικά, ενώ στη συνέχεια ζητά “feta cheese”.

«Μαρίνα, αδελφή μου, είσαι υπέροχη», μονολογεί, σημειώνοντας ότι το τραγούδι είναι «απίστευτο» και το «αγαπά». «Θέλω να δω την τελική εκτέλεση, αλλά μέχρι τότε αυτό το τραγούδι είναι ένα τραγούδι νίκης», προβλέπει, βάζοντάς το στο ίδιο επίπεδο με το τραγούδι της Ιταλίας, το οποίο θεωρείται από τα φαβορί.

Το «ZARI» που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company έχει σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα μέσα σε μόλις 3 μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του: πάνω από 3.500.000 συνολικές προβολές στο επίσημο βίντεο κλιπ, περισσότερα από 1.000.000 Spotify streams, Νο1 YouTube Trend σε Ελλάδα & Κύπρο, ενώ στα music trends το συναντάμε στο Νο10 στη Νορβηγία, στο Νο11 στην Ολλανδία, στο Νο13 στη Δανία, στο Νο20 στη Σουηδία, στο Νο22 στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Νο23 στην Ιρλανδία και στο Top50 των παγκοσμίων YouTube Trends.

Ταυτόχρονα, έχουν δημιουργηθεί δεκάδες reaction video του «ZARI» στο YouTube, με τους Ευρωπαίους fans να ακούνε πολύ θετικά την ελληνική συμμετοχή.

Την ίδια στιγμή, το «ZARI» βρίσκεται στο Νο1 του ελληνικού Spotify Chart ενώ η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στο εξώφυλλο των δύο μεγαλύτερων editorial playlist της πλατφόρμας: της New Music Friday Greece και της Hot Hits Greece.

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X