Show Biz

Χάρης Βαρθακούρης: Συνεχίζονται τα «όμορφα» λόγια με τη γυναίκα του

Χάρης Βαρθακούρης: Συνεχίζονται τα «όμορφα» λόγια με τη γυναίκα του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγος του, Αντελίνα, είναι το «ζευγάρι της χρονιάς» και μέσα του ταξιδιωτικού show μας έχουν δείξει πόσο όμορφα περνούν ο ένας με τον άλλον!

Το ζευγάρι συμμετέχει στο show και μέσω τους έχουμε δει πολλές φορές να τσακώνονται να και να «πετάνε» φαρμακερές ατάκες ο ένας στον άλλον, αλλά είναι μαζί και ευτυχισμένοι όπως λένε σε συνεντεύξεις τους.

Στο νέο επεισόδιο που είδαμε, ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα χόρεψαν στη μέση του δρόμου με χορευτές τάγκο και εκεί έγινε έξαλλη η γυναίκα του τραγουδιστή. Είδε τον σύζυγο της να απολαμβάνει τις χορευτικές φιγούρες της χορεύτριας και φώναζε πως τελείωσε μαζί του και τον αποκάλεσε βόδι.

 

Έπειτα ξεκίνησε να περπατά μόνη της και ο τραγουδιστής της ζητούσε να του εξηγήσει γιατί νευρίασε ενώ εκείνη του φώναζε πως τελείωσε μαζί του.

Εκείνος εκνευρισμένος της είπε:

«Το κατάλαβα κοριτσάκι μου καλό, με βλέπεις να στεναχωριέμαι. Αλλά πες μου γιατί. Είσαι ηλίθια, απάντησε μου, είσαι;».

Η Αντελίνα μιλώντας στην κάμερα είπε:

«Επειδή έχω γίνει έξαλλη, θέλω να εξηγήσω για ποιο λόγο είμαι έξαλλη. Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα που είδα γιατί ήρθαμε μια χαρά εδώ. Δεν έχει να κάνει με ζήλια, έχει να κάνει με κάτι το οποίο είδα και η εικόνα με τάραξε και με χάλασε πάρα πολύ».

Δείτε και αυτό: Ιωάννα Λίλη: Εκτάκτως στο νοσοκομείο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X