Show Biz

Χριστούγεννα 2023: Η λαμπερή νυχτερινή Αθήνα στις μεγάλες πίστες – Τα σχήματα που βάζουν φωτιά…

Χριστούγεννα 2023: Η λαμπερή νυχτερινή Αθήνα στις μεγάλες πίστες – Τα σχήματα που βάζουν φωτιά…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι πίστες τις γιορτινές ημέρες παίρνουν… φωτιά, καθώς η επιθυμία για να βγούμε και να περάσουμε όμορφα με καλή παρέα ακούγοντας τους αγαπημένους μας ερμηνευτές γίνεται ακόμα πιο ισχυρή.

Η νυχτερινή Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις εξόδου μετά μουσικής, με λαμπερά σχήματα και δημοφιλείς τραγουδιστές που θα κάνουν ακόμα πιο γιορτινές τις νυχτερινές εξόδους σας. Επιλέξαμε και σας προτείνουμε τα πιο in σχήματα, που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταγράφουν υψηλές μεταμεσονύκτιες… θερμοκρασίες, με τα λουλούδια να πέφτουν βροχή. 

Ρέμος-Φουρέιρα: Εντυπωσιακό δίδυμο

ad

Στο φιλόξενο «ΝΟΧ», που άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στη νυχτερινή διασκέδαση για να προσφέρει μια φαντασμαγορική εμπειρία, εμφανίζονται κάθε Σάββατο στις 11 μ.μ. και Κυριακή στις 10 μ.μ. ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα. Μοναδικές ερμηνείες, ευρηματικές χορογραφίες, σε ένα πρωτότυπο show, με τους δύο σούπερ σταρ του τραγουδιού σε ένα ξεχωριστό υπερθέαμα με τεχνολογικό εξοπλισμό διεθνών προδιαγραφών για πρώτη φορά στην Ελλάδα, που περιλαμβάνει ακόμα και led γιγαντοοθόνες στο πάτωμα. Οι δυο τους αποτελούν ένα αχτύπητο δίδυμο, ερμηνεύοντας μοναδικά ντουέτα, αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες τού χθες και του σήμερα, με τις οποίες έχουν συνδεθεί αναπόσπαστα. Μια μοναδική συνύπαρξη γεμάτη ενέργεια, ένταση, ρυθμό, σ’ έναν χώρο, το «ΝΟΧ», που αποτελεί πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα.

«ΝΟΧ»: Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα, τηλ. 2103411000.

 

Μαρινέλλα-Μπέττυ Μαγγίρα στο «ΝΟΧ» για λίγο

Στις 27 Δεκεμβρίου κάνουν πρεμιέρα στο «ΝΟΧ» η Μαρινέλλα και η Μπέττυ Μαγγίρα. Ενα απρόσμενο δίδυμο, σε μια μουσική παράσταση με τίτλο «Σήμερα…» κάθε Τετάρτη στις 21.00 για περιορισμένες εμφανίσεις. Στο σχήμα συμμετέχει και ο Στέλιος Διονυσίου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια αποτελεί ζωντανό και φωτεινό διαχρονικό σύμβολο, που διατηρεί ζωντανή τη σχέση της με το πολυάριθμο κοινό της, ενώ συνεχίζει να συγκινεί και να εμπνέει τις νεότερες γενιές, αναζητώντας πάντα κάτι διαφορετικό. Στο πλαίσιο αυτής της αναζήτησης και η συνάντησή της με την Μπέττυ Μαγγίρα, μια ξεχωριστή καλλιτέχνιδα, που συγκίνησε τη Μαρινέλλα, η οποία παρακολουθούσε τη διαδρομή της και ήθελε να συναντηθεί μαζί της, βλέποντας πάνω της πολλές και διαφορετικές πτυχές που της κέντριζαν το ενδιαφέρον.

«ΝΟΧ»: Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα, τηλ. 2103411000.

 

«Εκπτωτος άγγελος» ο Οικονομόπουλος στη «Φαντασία»

Το αδιαχώρητο παρατηρείται στις εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου, που επέστρεψε φέτος δριμύτερος στην ανακαινισμένη και με πρωτοποριακό σχεδιασμό παραλιακή «Φαντασία». Αληθινή διαδήλωση κάθε Παρασκευή και Σάββατο για τον δημοφιλή τραγουδιστή, που απλώς συνεχίζει ακάθεκτος μετά και τη μεγάλη επιτυχία των εμφανίσεών του σε όλη την Ελλάδα, στο εξωτερικό, αλλά και τις sold out εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με τις άλλες γνωστές επιτυχίες του, το νέο του σουξέ «Εκπτωτος άγγελος» διά χειρός Γιώργου Σαμπάνη, σε στίχους Νίκου Γρίτση, που το ερμηνεύει μαζί του το κοινό, ενώ τα κινητά τηλέφωνα απαθανατίζουν τη στιγμή. Δίπλα του είναι η Χριστίνα Μηλιού, η Μορφούλα, η Τάνια Μπρεάζου, καθώς και μια ομάδα αξιόλογων νέων καλλιτεχνών.

«Φαντασία»: Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό, τηλ. 2108940203 & 2108940302, www.fantasialive.gr

Οι MEΛΙSSES υποδέχονται τον Σάκη Ρουβά στο «Εναστρον»

Σάκης Ρουβάς: Σάλος με την συναυλία του τραγουδιστή χωρίς κοινό – «Θα τραγουδήσει 17 λεπτά για 211.000 ευρώ»

Η καρδιά της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης χτυπά και φέτος στο «Εναστρον», όπου ο Χρήστος Μάστορας και οι MEΛΙSSES, το Νo1 συγκρότημα της χώρας, υποδέχονται στη σκηνή τον κορυφαίο Ελληνα star Σάκη Ρουβά. Μια πρωτότυπη μουσική συνάντηση με αστείρευτη ενέργεια, πολύ χορό, θετική ενέργεια και πολύ αγαπητές επιτυχίες στο ευρύ κοινό, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μαζί τους η Αναστασία, η ταλαντούχα τραγουδίστρια που από τα πρώτα της βήματα σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Μια εκρηκτική μουσική συνύπαρξη σε ποπ ατμόσφαιρα που ήδη… βουίζει στα αφτιά μας, με τον ακαταμάχητο Σάκη Ρουβά να συναντά τις ΜΕΛΙSSES και μαζί να επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του προγράμματος «Electric Nights».

«Εναστρον»: Πειραιώς 188, Ταύρος, τηλ. 210413550 & 210413552.

 

Θεοδωρίδου-Κακοσαίος στην «Ακτή Πειραιώς»

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το παιδί μου ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου

Μετά την περσινή τεράστια επιτυχία, η κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου επέστρεψε ανανεωμένη στην «Ακτή Πειραιώς», όπου χαρίζει μαγικές βραδιές, γεμάτες επιτυχίες. Μαζί της και φέτος ο ταλαντούχος Γιώργος Κακοσαίος, που έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους καλλιτέχνες της γενιάς του. Τη δική τους πινελιά στη διασκέδαση βάζουν οι Alcatrash. Αληθινή βασίλισσα της πίστας η Νατάσα Θεοδωρίδου, απαριθμεί τα αγαπημένα στο κοινό τραγούδια, σε ένα πλούσιο και προσεγμένο πρόγραμμα, που δεν σε αφήνει να πέσεις ψυχολογικά. Αξιος στο πλευρό της ο Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος έχει δική του υπόσταση στη σκηνή και ας είναι γιος του Γιάννη Πλούταρχου. Εμφανίσεις του σχήματος κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ωρα έναρξης: 22.30.

«Ακτή Πειραιώς»: Τηλ: 2117707570. Προπώληση ηλεκτρονικά: www.more.com

Η Αννα Βίσση στο «Hotel Ερμού»

Βίσση

Σταθερή αξία στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, η απόλυτη σταρ Αννα Βίσση επανέρχεται για όγδοη χρονιά στο «Hotel Ερμού», που όμως φέτος άλλαξε διεύθυνση και μετακόμισε σε έναν εντυπωσιακό νέο χώρο, το πρώην «Box Athens», που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 130. Αυτή η μετακίνηση σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της συνεργασίας της Αννας Βίσση με το «Hotel Ερμού», που έχει, βέβαια, γίνει το στέκι της ερμηνεύτριας και ο τόπος συνάντησής της με τους πιστούς θαυμαστές της. Γεμάτη ενέργεια, η Αννα Βίσση ξέρει να κερδίζει ολοένα και περισσότερους ακροατές από τη νέα γενιά, με το μοναδικό της στιλ, που δημιουργεί πάντα μια συναρπαστική ατμόσφαιρα στις εμφανίσεις της.

«Hotel Ερμού»: Πειραιώς 130, τηλ. 2107005147.

 

Σαμπάνης-Βανδή στον «Βοτανικό»

Ο πιο πετυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, ο Γιώργος Σαμπάνης, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον «Βοτανικό», συναντώντας την super star Δέσποινα Βανδή, στην απόλυτη μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα. Μαζί τους οι εκρηκτικοί Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη. Εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού. Μια σπουδαία καλλιτεχνική συνύπαρξη, πολλά μαγικά βράδια, ένας μοναδικός χειμώνας στον «Βοτανικό». Οι δύο καλλιτέχνες, που έχουν μακρά πορεία στο ελληνικό τραγούδι και αποτελούν δύο από τα κορυφαία ονόματα εδώ και χρόνια, συναντιούνται επί σκηνής για πρώτη φορά με σκοπό να γίνουν το απόλυτο talk of the town.

«Βοτανικός»: Ιερά Οδός 72 & Σπ. Πάτση, τηλ. 2117707570, 6980699333.

 

Μαζωνάκης-Καμπακάκης στο «Φωταέριο»

Γιώργος Μαζωνάκης

Νυχτερινή Αθήνα χωρίς Γιώργο Μαζωνάκη δεν νοείται. Ο εκκεντρικός σταρ εμφανίζεται στο «Φωταέριο» ως απόλυτος πρωταγωνιστής μαζί με τον Ηλία Καμπακάκη. «Φωταέριο» και Γιώργος Μαζωνάκης συνεργάζονται για τρίτη φορά στην πορεία τους τον χειμώνα 2023-24 και ο ΜΑΖΩ είναι πανέτοιμος να φέρει και φέτος τα πάνω-κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Μάλιστα, εκείνος ήταν που είχε εγκαινιάσει την πίστα του «Φωταερίου», πριν από έντεκα ακριβώς χρόνια. Η πρόσφατη επιτυχία του «μαΖΩ ακόμα» είναι ένα από τα κομμάτια που ακούγονται πολύ δυναμικά από τη σκηνή αυτή και ξεσηκώνουν το κοινό, μαζί με όλες τις άλλες μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Φωταέριο»: Πειραιώς 102, Γκάζι, τηλ. 2117707570.

 

Πάολα-Μακρόπουλος στο «Fever»

Πάολα

H Πάολα και o Νίκος Μακρόπουλος συνέχισαν την καλοκαιρινή τους συνεργασία και είναι μαζί στην πίστα του «Fever» για έναν μοναδικό χειμώνα διασκέδασης. Πρόκειται για ένα δίδυμο με δοκιμασμένη χημεία. Το λαϊκό αυτό σχήμα ολοκληρώνει ένας διαφορετικός καλλιτέχνης: ο FY, που ανοίγει το πρόγραμμα με τον πιο νεανικό τρόπο και τους τραπ ρυθμούς του. Πάολα, Νίκος Μακρόπουλος και FY ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στη διασκέδαση του χειμώνα του 2023-2024. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

«Fever»: Λεωφόρος Συγγρού και Λαγουμιτζή 25, τηλ.: 2117707575.

 

Στη Θεσσαλονίκη

Κατάμεστη «Πύλη Αξιού» για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Κατάμεστη είναι η «Πύλη Αξιού» μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα που έκανε στις 8 Δεκεμβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο δημοφιλής ερμηνευτής ξεκίνησε τις εμφανίσεις του μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη του περιοδεία σε Αυστραλία, Αμερική, Καναδά και Αφρική, όπου βρέθηκε κοντά στην ελληνική Ομογένεια πραγματοποιώντας επίσης ρεκόρ εισιτηρίων και προσέλευσης κοινού. Ο καλλιτέχνης επέστρεψε έπειτα από αρκετά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, έχοντας, μάλιστα, στη φαρέτρα του και νέα επιτυχία, ένα ζεϊμπέκικο, που συνδέει μουσικά το χθες με το σήμερα, με τίτλο «Μια Θεσσαλονίκη». Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Argy «πυροβολεί» με τα αγαπημένα του τραγούδια περί τις 2.000 άτομα που γεμίζουν την «Πύλη Αξιού».

Μαζί του η Ανδρομάχη με τη νέα της επιτυχία «Τα καλύτερα», ο Zaf, ένας από τους πλέον ανερχόμενους pop καλλιτέχνες, καθώς και η εκρηκτική Athena Manoukian. Στα decks ο dj Bobito.

«Πύλη Αξιού»: Ερμιόνης & Γεωργίου Ανδρέου, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310553158 & 2310553198,

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X