Show Biz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ολόγυμνη στο Instagram

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ολόγυμνη στο Instagram
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από νωρίς θέλησε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς ανάρτησε μια εικόνα όπου ποζάρει ολόγυμνη, φορώντας μόνο ένα μεγάλο, ψάθινο καπέλο.

Το γνωστό μοντέλο είναι στα καλύτερα του και όσο περνούν οι μέρες είναι ακόμη πιο κούκλα και τη βλέπουμε με τις φίλες της να διασκεδάζει σε διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για μια ακόμη φορά σκόρπισε «εγκεφαλικά» στο Instagram καθώς ανάρτησε μια φωτογραφία όπου ποζάρει γυμνή και φορά ένα τεράστιο καπέλο το οποίο καλύπτει σχεδόν όλα της το πρόσωπο!

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

•giveaway• Εγώ και τα υπέροχα κοσμήματα μου 🐒 🙈 Σας έχω δωράκι όλα τα κοσμήματα που φοράω στο λαιμό , στο χέρι και στο πόδι ! (Όχι εμένα) 😜 Για να τα αποκτήσετε .. Τα βήματα απλά .. ___________________________________ Like : my photo ___________________________________ Follow: @allof.gr ___________________________________ Comment : tag 3 friends ___________________________________ Καλή επιτυχία κοριτσάρες ! ☘️ Ο διαγωνισμός λήγει σε 1 εβδομάδα ! ___________________________________ 📸: @pauline_niarchou_photography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1) στις

Δείτε ακόμη: Κιάρα Μαρκέζη: Πρωταγωνίστρια σε video clip

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X