Show Biz

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Μιλά για τη ζωή του

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Μιλά για τη ζωή του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μιλά για τη ζωή του και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Πολλοί άνθρωποι της ελληνικής showbiz που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας αποφασίζουν πολύ συχνά να αποκαλύπτουν σε διάφορες συνεντεύξεις να μιλήσουν για άγνωστες πτυχές της ζωής.

Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο οποίος, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλιστης ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Να σας θυμίσουμε πως το τηλεοπτικό κοινό κατάφερε να γνωρίσει καλύτερα τον γνωστό εκδότη μέσω της εκπομπής «My Style Rocks, όπου δίπλα στους Μπέττυ Μαγγίρα και Στέλιο Κουδουνάρη, έκρινε τις στιλιστικές επιλογές κοριτσιών. Αλλά αυτό που σίγουρα τον έκανε να ξεχωρίσει, είναι το παρουσιαστικό του μιας και πολλές γυναίκες τον θεωρούν πολύ ωραίο άνδρα και sexy.

Το trailer της εκπομπής έδωσε μια μικρή γεύση στο τηλεοπτικό κοινό από τη συνέντευξη του εκδότη, ο οποίος μιλά για όλα και αποκαλύπτει πτυχές της ζωής του που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μιλά για τα ναρκωτικά, για την απώλεια του πατέρα του αλλά και για τη σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αναφέρεται στην περίοδο που ξεκίνησε να χρησιμοποιεί ουσίες, λέγοντας:

«Μπήκα στις ουσίες από τα 15, 16 μου. Ήταν αλκοόλ, ήταν τα ναρκωτικά της εποχής, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν σε αυτή την ηλικία το πώς θα με επηρεάσουν συναισθηματικά, ψυχικά ως άνθρωπο και σωματικά. Δεν τον αντιλαμβανόμουν τότε. Είχα ελλιπέστατες γνώσεις για το τι σημαίνει εθισμός. Το θέμα έγινε σε μένα μεγάλο όταν έπιασα προσωπικό πάτο. Το αποφάσισα λίγο πριν τα 40, ήμουν 39 χρονών, σχεδόν δέκα χρόνια πριν».

Όσο για τις απιστίες, ο εκδότης αναφέρει πως υπήρξε άπιστος στο γάμο του με τη Μαρία Μπακοδήμου και πως απλά είπε πως δεν ήταν ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη Μαρία αλλά ότι του αρέσουν πολύ οι γυναίκες ενώ παράλληλα αναφέρεται στο γάμο του με τη σχεδιάστρια, Σήλια Δραγούνη αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η σύντροφος του.

Δείτε το trailer:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X