Show Biz

Δημήτρης Παπανώτας: Έξαλλος με την παρέλαση αλά… Monty Python

Δημήτρης Παπανώτας: Έξαλλος με την παρέλαση αλά… Monty Python
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Παπανώτας με την παρέλαση που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια, και πιο συγκεκριμένα με τα κορίτσια που εμφανίστηκαν αλά στιλ Monty Python.

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» προβλήθηκαν στιγμιότυπα από την παρέλαση και έπειτα όλοι μαζί συζήτησαν για το θέαμα που είδαν.

Ο Δημήτρης Παπανώτα είχε μια έντονη συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα και το στόμα του είπε πολλά!

Ξεκίνησε λέγοντας:

«Οι Βρετανοί βγήκαν σε έναν δρόμο του Λονδίνου και τα έκαναν. Δεν πήγαν στην παρέλαση με την βασιλική άμαξα να τα κάνουν εκεί, αν είχαν την μαγκιά…» και έπειτα συνέχισε λέγοντας:

«Είναι όλη η ελληνική κοινωνία μπερδεμένη, όπως όσοι κρίνουν αυτά τα κορίτσια. Στον υπαρκτό σοσιαλισμό ξέρω παρελάσεις, όχι με στρατιωτική πειθαρχία. Έβγαιναν στην κόκκινη πλατεία δέκα γελοίοι να κάνουν «ουου»; Στον υπαρκτό σοσιαλισμό υπήρχαν ανοικτά σύνορα;».

https://youtu.be/FcJGiNBXDwI

Ο Γιώργος Λιάγκας του είπε δεν είναι μπερδεμένα τα παιδιά και πως ήταν μια καλλιτεχνική αντίδραση! Αμέσως ο Παπανώτας του είπε:

«Αυτά τα υποτίθεται αριστερά παιδιά δεν ξέρουν την αριστερή διανόηση. Τον πόλεμο της Ελλάδας εναντίον του φασισμού. Αν σε μία παρέλαση έπρεπε να συμμετέχουν αυτά τα παιδιά, σύμφωνα με την ιδεολογία τους, θα έπρεπε να είναι αυτή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X